10+1 míst, kam se jet v létě vykoupat

1. srpna 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Café Fara

 

Café Fara je oázou odpočinku na Jižní Moravě. Udělejte si volno na pár dní a přijeďte sem nedělat vůbec nic. Tedy když nepočítáme, že si budete užívat skvělé jídlo, víno a kávu. Neplánujte moc výletů a raději využijte místní relaxační zónu. Relaxujte u bazénu na krásných postelích s nebesy, na lehátkách nebo v soukromých kukaních, které jsou ideální pro ničím nerušené ponoření do knížky.

 

Apartmány Ladná

 

V Apartmánech Ladná vás obklopí moderní architektura, palmy a prázdninová pohoda. Odpoledne tu můžete trávit u bazénu, který se večer proměňuje v příjemnou osvětlenou dominantu celého prostoru. Odpočívat můžete na lehátku nebo v zavěšeném křesle a posedět můžete u stolu zapuštěného doprostřed blankytně modrého bazénu. Větší soukromí ale budete mít přímo před svým apartmánem, kde je privátní posezení a dokonce i houpací síť. 

 

DáLe jen tak si žít…

 

DáLe – jen tak si žít... je nově postavený penzion, který se nachází v Novém Přerově v těsném sousedství státní hranice s Rakouskem, pár metrů od cyklostezky spojující Znojmo Valtice a Vídeň. Nabízí zde jedinečné komfortní ubytování v prostorných, klimatizovaných apartmánech, venkovní plavecký bazén, dráhu na Petanque, terasu s posezením, prostorné hlídané parkoviště, uzamykatelnou kolárnu s elektřinou pro nabytí Vašich elektrokol (elektromiláčků), bezplatné Wi-Fi, pokojovou službu, turistické informace a úschovnu zavazadel.

 

Zikmundov

 

Na samotě u lesa běží čas trochu jinak. A v Zikmundově obzvlášť. Začněte den snídaní z čerstvých surovin, z velké části místní produkce, a pak už se jen rozmyslete, zda zbytek dne strávíte vleže u bazénu či vsedě s knížkou. Nehledejte signál, nesurfujte na internetu, jen odpočívejte, osvěžujte se ve vodě nebo si dejte něco skvělého na zub. Můžete polehávat v trávě, dát si piknik, procházet se po lese… jednoduše dokonalý odpočinek v přírodě. 

 

Kouzelná samota

 

Kousek za Prahou jsme pro vás objevili nádhernou venkovskou usedlost. Kamenná stavba porostlá zelení, velkorysé společné prostory pro velkou partu přátel a také zahrada, kde můžete odpočívat v několika útulných koutech. Na terásce, pod pergolou nebo samozřejmě u bazénu. Jsme si jistí, že se vám odsud nebude chtít odjíždět. Nám se tedy rozhodně nechtělo.

 

Prosecco Residence Marko

 

V Prosecco residenci Marko mají úplně nové wellness. Otevřeli ho teprve před pár dny a my jsme měli možnost ho vyzkoušet jako jedni z prvních. Samozřejmě že vám nebudeme teď doporučovat saunový svět, právě naopak. Mají tu nádherný bazén. Sice vnitřní, ale během léta otevřou prosklené dveře na terasu, tím se prostor zvětší a vy tu tak zažijete pravý dovolenkový odpočinek. Navíc si k lehátku objednejte skleničku bublinek, Prosecco tu teče proudem a můžete se spolehnout, že pro vás majitelé vybírají ty nejlepší vzorky přímo z Itálie. 

 

Růžová chalupa 

 

V podhůří Krkonoš najdete chaloupku jako z pohádky, obklopenou krásně opečovávanou zahradou plnou květin a bylinek. Odpočívejte ve stínu vysokých stromu, na lehátku či v houpací síti. Bazén vybudovaný v bývalé stodole vám poskytne osvěžení a vaše děti tu určitě zvládnou strávit celý den. Připravte jim svačinu nebo začněte chystat večerní grilování. Prázdniny na chalupě můžou začít.

 

Green Stone

 

Chystáte se v létě na Lipno? Pokud netoužíte po davech, vyberte si ubytování s soukromí. V Green stone máte na výběr ze 3 luxusních apartmánů. Dva menší, pro 4 a 6 osob, mají každý svlůj vlastní zastřešený venkovní bazén, infrasaunu a zahradu. Větší apartmán má nově mimo vířivky s výhledem do krajiny také vlastní bazén. Vyberte si, co vám bude milejší. My zaručujeme, že se vám tu bude líbit. 

 

Mezi Plůtky

 

Na Čeladné je jedno designové místo za druhým. Mezi plůtky ale ční mezi ostatními svým prostorem, jednoduchým a čistým designem a kouzelnou atmosférou. Na klidné zahradě, kde vás nebude nikdo rušit, se v těchto letních dnech zchlaďte v přírodním biotopickém jezírku, které nádherně zapadá do okolní přírody. Krásné designové sezení je pro vás připraveno všude okolo, tak se zašijte s oblíbenou knížkou, dejte si drink a jen tak relaxujte.

 

Chalupa Sokolík 

 

Ideální místo pro velkou rodinu nebo skupinu přátel? Do chalupy Sokolík se vás vejde 20 a zabavíte se tu určitě na celý týden. Během dne se natáhněte k bazénu a večer pod hvězdami můžete strávit ve vířivce. Kdyby se vám nechtělo lenošit, můžete si zahrát fotbálek, badminton nebo třeba nohejbal či basket na venkovním hřišti. Pro dlouhé letní večery tu mají posezení pod pergolou, která má vlastní kuchyň, samozřejmě gril, ale například i udírnu a výčep.

 

Apartmány Kocourek

 

Kam vyrazit v létě s dětmi? Máme pro vás tip na skvělé baby friendly místo. Pro malé děti mají v Apartmánech Kocourek hřiště s umělým trávníkem, plastový domeček s kuchyňkou a stolečkem, trampolíny, prolézačky a mnoho dalších hraček. Na hřišti se zabaví malé i větší děti a rodiče mohou relaxovat na zahradě. Samozřejmě tu mají i bazén, a tak můžete polehávat a jedním okem pozorovat ratolesti, jak dovádějí ve vodě. 

Podobné články