6 + 1 tip, kam se ve dvou vydat na Valentýna

22. ledna 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

První tři týdny nového roku 2019 máme za sebou a podle pravidla 21 dní jsme si tak určitě vytvořili nové pozitivní návyky pravidelného cvičení, posilování, hubnutí, méně pití a kouření, že? Pojďte se s námi ale zaměřit na jiné předsevzetí, které si ať přímo nebo nepřímo dáváme snad úplně všichni, a to trávit více času s těmi nejbližšími. Blíží se totiž den svatého Valentýna, ideální čas někam vyrazit se svou drahou polovičkou.

 

Buddha-Bar Hotel

Jste z Prahy, ale nechce se vám vyjíždět nebo naopak jste mimopražští a zrovna byste se rádi prošli tou naší matkou měst? V centru rušného města najdete poklidnou oázu v podobě pětihvězdičkového Buddha-Bar Hotelu. Luxusní pokoje vás překvapí osobitým stylem s designovými i historickými prvky, ale opravdové hýčkání zažijete v místním spa nebo při masážích a procedurách s nádechem Orientu.

 

Panství Dlouhá Lhota

Další kouzelné místo, které je pro svátek zamilovaných jako stvořené, je jedna z našich posledních novinek. Panství Dlouhá Lhota v malebné brdské krajině nedaleko Prahy nabízí dvoudenní valentýnské balíčky s programem a rozsáhlým wellness. Nebo se můžete vypravit jen do místní restaurace Konírna na speciální valentýnské menu a kalorie pak spálit procházkou po zámeckém parku.

 

Apartmány Antico

Vinice sice v zimě zejí prázdnotou, ale víno se pije celoročně a jihomoravský Mikulov je kouzelný za každého počasí. V jednom ze tří apartmánů Antico v renesančním domě ze 17. století budete mít naprosté soukromí, navíc s jedinečnou atmosférou. Ideální místo pro milovníky vína a sýrů, kteří chtějí na Valentýna někam do ústraní a nepotřebují hotelové a wellness služby. Ale luxusní vanou v prostoru nepohrdnou.

 

Prosecco residence Marko

Na jižní Moravě zůstaneme a přemístíme se jen do nedalekých Valtic. Tam, v residenci Marko, se pro změnu snoubí italské Toskánsko s tradiční moravskou pohostinností a v moderní "prosekárně" můžete vybírat ze 30 druhů prosecca. V nabídce valentýnského pobytu je zahrnuto speciální menu během romantické večeře při svíčkách a sladké překvapení s lahví prosecca na pokoji.

 

Quisisana Palace

Co může být více romantického než strávit Valentýna v ikonickém hotelu, který byl postaven právě z lásky? Legendární rezidence v srdci Karlových Varů poutá pozornost dodnes a bude vám tam tak dobře, že hotel ani nebudete chtít opustit. Elegantní pokoje, luxusní spaní, skvělé wellness. Po sauně se naložíte do vířivky nebo se můžete oddat péči zkušených masérů a prostě jen relaxovat.

 

Alt Straninger

Pořád to není to pravé, zamilované? A co třeba luxusní historický pokoj v renesančním domě ze 14. století? V Českém Krumlově najdete malý penzion Alt Straninger, kde vám bude opravdu dobře, navzdory legendám, že tam občas straší. Obklopí vás útulná atmosféra malovaných stěn a ručně vyřezávaných stropů a trámů, vyspíte se do růžova na vysokých matracích a milý personál vám přinese snídani až do postele.

 

BONUS - Zámek Liblice

Naším bonusovým tipem je zámecký hotel Liblice, kam můžete vyhrát pobyt na 2 noci v soutěži na Instagramu Amazing Places. Protože kde jinde strávit romantický pobyt ve dvou než na zámku. Zámek Liblice najdete pár minut od Mělníka a v nabídce mají nespočet zajímavých pobytových balíčků. Nás zaujal právě soutěžní pobyt „postel plná růží“, kde vás čeká zámecký pokoj s rozestýlkou manželské postele s lístky růží a lahví sektu. Kytici růží dostanete i při příjezdu a tu pravou romantiku zažijete jak během tříchodové večeře při svíčkách, tak v privátním wellness.

 

Ať už si vyberete cokoliv nebo vyrazíte objevovat jiná kouzelná místa, přejeme vám spoustu zážitků a samozřejmě lásku nebeskou :)

Podobné články