Amazing places na kole

21. května 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Konečně jsme se dočkali! Teplé počasí je tady a s ním i náš nový projekt objevování dalších kouzelných míst v Česku i za hranicemi, a to z cyklistického sedla. V Amazing Places pro vás mapujeme ta nejzajímavější místa u nás a na Slovensku. Sdílíme tipy na kvalitní služby, výborné jídlo a především dokonalé ubytování od romantických chalup, útulných roubenek, mlýnů a statků až po výjimečné hotely a designové apartmány.

Všechna místa jsme sami vyzkoušeli a nebojíme se i říci, že všechny perly už byly objeveny. K perfektní dovolené ale patří i volný čas, cestování, výletování a poznávání nových koutů. Je jedno, jestli dáváte přednost sportu a aktivnímu odpočinku, turistice, objevům v přírodě nebo kultuře a památkám. To vše může být amazing a to nám v naší inspiraci také trochu chybí.

 

A tak vznikl nápad znovu procestovat Českou republiku křížem krážem a přinášet vám více tipů na zajímavé výlety, nepoznané vyhlídky, stezky, krajiny i města a zapomenuté kouty nejen naší země. No a jak taková místa nejlépe objevit? Na kole! Proto jsme spojili síly s Kolovnou, kterou i díky jejímu kouzelnému penzionu Kolovna známe jako partu cyklo nadšenců, a společný projekt Amazing places na kole je na světě.

 

Typy kol a jim odpovídající lokality a trasy budeme střídat, stejně jako cyklisty - objevitele. Můžete se tak těšit na horské traily a singltreky, jednodenní nenáročné výlety po cyklostezkách i dálkové trasy za hranice naší země. Na své si přijdou nároční silniční cyklisté, městské holky v sukních i rodiny s dětmi nebo seniorní výletníci na elektrokolech. A nebude to jen o kolech, ale také o místech, kam zajet, po jakých stezkách se vydat, kde se dobře najíst nebo kde se i s kolem příjemně ubytovat.

 

Inspirace je určena opravdu všem, tak na nic nečekejte, vyndejte bicykl z garáže a objevujte s námi na kole! Naše cyklo tipy a příběhy sledujte na instagramovém a facebookovém profilu "Amazing places na kole" a další tipy s námi sdílejte pod hashtagem #objevujnakole.

Podobné články