7 tipů, kam vzít svou drahou polovičku na Valentýna

2. února 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

První měsíc roku 2018 máme za sebou, novoroční předsevzetí už většina z nás úspěšně porušila, ale nebylo by hezké místo všech diet, cvičení, zákazů a příkazů být radši více spolu? Vybrali jsme pro vás mezi kouzelnými místy pár zajímavých tipů, kam vyrazit na Valentýna. Nezapomeňte ale, že lásku si musíme hýčkat po celý rok, nejen jeden víkend v únoru ☺. 

 

The Granary

Jste z Prahy, rádi byste strávili hezký víkend mimo domov, ale nechce se Vám moc daleko? Zajeďte si do hotelu The Granary na okraji hlavního města. Během valentýnského víkendu na vás čeká balíček na dvě noci v luxusním pokoji. Těšit se můžete na výtečnou snídani na pokoji, piknik v zámeckém parku, nebo večeři v restauraci a hodinovou thajskou masáž. 

 

Zámek Zábřeh

Kde jinde by byla oslava Valentýna romantičtější než na zámku. Kousek za centrem Ostravy najdete Zámek Zábřeh, kde si pro všechny zamilované připravili variantu ubytování a speciálního menu, v němž najdete mimo jiné marinovaného lososa, uzená kachní prsíčka nebo hovězí svíčkovou. My se ale nejvíce těšíme na tvarohový knedlíček plněný nugátem. 


Hotel Aplaus 

Litomyšl je už sama o sobě kouzelná, v hotelu Aplaus si navíc na Valentýna přichystali pobyt na dvě noci, bublinky na pokoji, skvělou 3chodovou večeři v místní vyhlášené restauraci Bohém a masáž pro oba. A jeden tajný tip. Určitě si vyberte pokoj s výhledem do Klášterních zahrad, pohled z okna po probuzení si zapamatujete. 

 

Hotel Sladovna

V hotelu Sladovna kousek za Brnem si můžete vybrat ze dvou variant oslavy Valentýna. Záleží, zda se chystáte jen na jednu noc nebo máte pro sebe celý víkend. Pojali to tu opravdu romanticky, na pokoji na vás bude čekat postel plná srdíček, domácí čokoládové pralinky a láhev sektu. Užijete si taky valentýnskou večeři při svíčkách, masáže, wellness a určitě oceníte i pozdní check-out ☺. 


Cattaleya

Nemůžeme vynechat jednu z našich loňských novinek na Čeladné. V resortu Cattaleya si užijete romantickou noc na postelích Hästens a vybrat si můžete i pokoj s privátní vířivkou na terase. V okouzlující prosklené restauraci v zahradě si pochutnáte na 4chodovém menu s čokoládovou tečkou na závěr.


Family Hotel Okoř

Jeden z našich nejromantičtějších hotýlků vůbec, Family Hotel Okoř, chystá odpočinkové pobyty na celý únor. Jen 20 minut od Prahy na vás čeká 1 noc v útulném apartmá, snídaně na pokoj, láhev Prosecca a masáž pro oba. 


Mlýn Danemark

A třešnička na konec. Ve Mlýně Danemark si vždy připraví něco výjimečného. Letos vsadili na heslo „láska prochází žaludkem“ a ve své pop-up restauraci na pražském Újezdě budou podávat sofistikované valentýnské menu párované s víny. Můžete se těšit třeba na předkrm ve formě domácího uzeného tuňáka, fenyklu, žluté řepy a marinovaného žloutku. Následovat bude topinamburový krém a výběr ze dvou hlavních chodů. My bychom si vybrali jelena Sika z obory Lukavice, kadeřávek a fialové brambory. I tady ví, že k Valentýnu se nejlépe hodí čokoláda, a tak večer uzavřete čokoládovým Mille Feuille s bezovými květy. 


Ať už se vydáte oslavit Valentýna na druhý konec republiky, půjdete na romantickou večeři, nebo zůstanete doma při svíčkách, přejeme Vám z Amazing Places moře lásky.

Podobné články