Pro hosty modré z nebe

7. ledna 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Mezi stromy probleskuje teplé světlo linoucí se z velkých oken. Na krajinu se snesla tma a nás vítá penzion Rekovice, jako stvořený pro všechny, kdo chtějí mít pohodlí a zároveň by rádi zůstali takřka jednou nohou v přírodě.

Zvonička na Horečkách a nedaleké Trojanovice tvoří jednu z pomyslných bran do krajiny Moravskoslezských Beskyd. Kdo vstoupí právě tudy, může se v Rekovicích těšit na příjemné ubytování, vynikající jídlo z lokálních surovin a širokoúhlé vizuální zážitky.

 

Penzion nabízí k ubytování šest pokojů ve velikostech pro dva i celou rodinu. V přízemí se nacházejí prostory restaurace schopné pojmout až ke stovce hostů. Jednoduchý interiér, na němž se podílela architektka Romana Mališ Bílková, ctí přírodní materiály.

 

Restaurace a penzion Rekovice stojí doslova uprostřed lesa a nabízí doširoka otevřený výhled do ticha mezi stromy, které sem tam naruší srna na cestě ke krmelci. Když jsme tu večeřeli my a vychutnávali si kromě lahodného jídla zmíněný výhled, srnky už asi spaly. Ráno měly v krmelci nachystanou královskou snídani, jak jsme zjistili při procházce po té své, neméně královské.

 

O tom, jak se za poslední roky změnila podoba našeho cestování po rodné zemi a více z návštěvy redakce magazínu SOFFA v penzionu Rekovice se můžete dočíst ZDE nebo v tištěné verzi jubilejního 30. vydání, jehož tématem jsou právě proměny.

Podobné články