Salon dřevostaveb 2019

30. ledna 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Možná jste už mezi naším výběrem kouzelných míst zaregistrovali dvě trochu netradiční místa, a to moderní dřevostavby ze stejného konceptu Domesi. Na pomezí Jizerských hor a Českého ráje najdete Domesi Concept House - Pulečný, ideální dům na víkendový odpočinek i testovací zkušenost, jak by se v takovém domě žilo. Druhý Domesi Concept House - Budíkov na Vysočině je pasivní dům, který využívá tepelné zisky převážně ze slunečního záření.

 

Za těmito a mnoha dalšími projekty stojí zkušený tým architektů realizujících dřevostavby Prodesi/Domesi. Ti se díky svým odborným zkušenostem s plánováním a architekturou dřevěných domů také postavili za organizaci mezinárodní výstavy Salon dřevostaveb 2019. V současnosti se jedná o největší nesoutěžní přehlídku moderní architektury ze dřeva ve střední Evropě.

 

Akce proběhne o druhém únorovém víkendu 9. a 10. 2. v holešovickém Vnitroblocku, kam vás jako podporovatelé akce srdečně zveme. V Salonu vás čeká představení architektonicky, konstrukčně i dispozičně zajímavých staveb na velkoplošných bannerech, ale také doprovodný program, kulturní semináře a přednášky mnoha architektů z ČR, Slovenska, Polska a Rakouska.

 

Více informací a konkrétní program se dozvíte ZDE.

Podobné články