AMAZING PLACES v Brně

3. května 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Nedostanu se do Brna, co je rok dlouhej, protože mě tam nic moc nikdy netáne a veškerý svůj čas trávím v Praze nebo na jiných místech, než je právě tohle město. Informace, že je tam nejvyšší budova v ČR - AZ Tower a v nejposlednějším patře má dokonce dvouposchoďový apartmán, mě začala dost zajímat.

Nedělala jsem si ale nijak důkladný research, prostě jsem jen obvolala pár kámosů s dotazem, zda mají plány na Velikonoce. Nikdo neměl nic zajímavýho, tak jsme nasedli do auta a vyrazili na prodloužený víkend. Cesta trvala skoro 5 hodin. :D Ale to radši nebudu připomínat. 

 

JENŽE TEĎ TO PŘIJDE!

Nechala jsem ostatní v dole v autě a šla vyzvednout klíče společně se základní prohlídkou. "Takže tady se zapíná krb, tady je jeden pokoj se vchodem na terasu, tady je druhý s výhledem na zbytek města, tudy se jde do sauny a nahoru po schodech je bazén." 

 

Ehm? Vážně? Plocha pres 300 m2 ve 28. a 29. patře, skvěle prosvětlený apartmán s bazénem - přesně jsem věděla, kterou ložnici si beru a v tu chvíli jsem si uvědomila, že odtud neodejdeme následujících 72 hodin ani náhodou! Došla jsem dolu pro věci a pro ostatní a jen jsem potichu oznámila, že tohle nepochopí, až to uvidí. A taky že ne! Objednala se pizza, nakoupil led dole v JIPu a víkend mohl začít. Nebudu zabíhat do detailů, každopádně si můžete pustit víkendovou story u mě na Instagramu v uložených stories. 

Rozhodně doporučuju, pokud chcete stylově oslavit třeba příchod Nového roku nebo něčí narozeniny. A samozřejmě jsme vyšli i ven na chvíli. Dostala jsem od kámosů pár tipů, kam v centru zajít. Drinky a večeři jsme poladili v Baru, který neexistuje a nedělní snídni ve stylové kavárně Skog.

 

VÍCE NAJDETE NA BLOGES ROBES!

 

Díky za přečtení.

 

Kiss, Kris*

Podobné články