Amazing places na kole

21. May 2019
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Konečně jsme se dočkali! Teplé počasí je tady a s ním i náš nový projekt objevování dalších kouzelných míst v Česku i za hranicemi, a to z cyklistického sedla. V Amazing Places pro vás mapujeme ta nejzajímavější místa u nás a na Slovensku. Sdílíme tipy na kvalitní služby, výborné jídlo a především dokonalé ubytování od romantických chalup, útulných roubenek, mlýnů a statků až po výjimečné hotely a designové apartmány.

Všechna místa jsme sami vyzkoušeli a nebojíme se i říci, že všechny perly už byly objeveny. K perfektní dovolené ale patří i volný čas, cestování, výletování a poznávání nových koutů. Je jedno, jestli dáváte přednost sportu a aktivnímu odpočinku, turistice, objevům v přírodě nebo kultuře a památkám. To vše může být amazing a to nám v naší inspiraci také trochu chybí.

 

A tak vznikl nápad znovu procestovat Českou republiku křížem krážem a přinášet vám více tipů na zajímavé výlety, nepoznané vyhlídky, stezky, krajiny i města a zapomenuté kouty nejen naší země. No a jak taková místa nejlépe objevit? Na kole! Proto jsme spojili síly s Kolovnou, kterou i díky jejímu kouzelnému penzionu Kolovna známe jako partu cyklo nadšenců, a společný projekt Amazing places na kole je na světě.

 

Typy kol a jim odpovídající lokality a trasy budeme střídat, stejně jako cyklisty - objevitele. Můžete se tak těšit na horské traily a singltreky, jednodenní nenáročné výlety po cyklostezkách i dálkové trasy za hranice naší země. Na své si přijdou nároční silniční cyklisté, městské holky v sukních i rodiny s dětmi nebo seniorní výletníci na elektrokolech. A nebude to jen o kolech, ale také o místech, kam zajet, po jakých stezkách se vydat, kde se dobře najíst nebo kde se i s kolem příjemně ubytovat.

 

Inspirace je určena opravdu všem, tak na nic nečekejte, vyndejte bicykl z garáže a objevujte s námi na kole! Naše cyklo tipy a příběhy sledujte na instagramovém a facebookovém profilu "Amazing places na kole" a další tipy s námi sdílejte pod hashtagem #objevujnakole.

Similar articles