Jarní novinky - hotely & penziony

11. June 2019
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Na jaře jsme sedli do aut a rozjeli se hledat další úžasná místa jak v Česku, tak i na Slovensku. Dostali jsme od vás spousty tipů, a strávili tak několik týdnů na cestách, povídali si s desítkami majitelů a objevili místa tak kouzelná, až se nám tajil dech. V novinkách tak najdete opět pestrou směsici hotelů, penzionů, apartmánů a chaloupek, ze kterých si můžete vybírat. Nebudeme vás dále napínat a jdeme na to. Tady jsou naše letošní jarní novinky - začínáme s hotely a penziony.

 

Jak v Praze, tak v Brně máme něco pro ty, kteří milují netradiční ubytování. V Praze je to MeetMe23, hotel/hostel plný moderních designových a technologických prvků hned vedle Václavského náměstí. V Brně jsme se zamilovali do Anybody Hotelu, ve kterém svůj pobyt doslova a dopísmene prožijete jako filmová hvězda. Jejich 10 unikátních pokojů je totiž inspirováno příběhy stříbrného plátna. Na našem Instagramu najdete reportáže z obou míst, tak se určitě podívejte.

 

Nedaleko Prahy, v Dolních Břežanech, najdete skvost jménem Chateau Clara Futura, kde také výborně vaří. Pokud byste tedy chtěli na chvíli utéct z města, tohle romantické místo bude pro vás ideální. Stejně tak se můžete vydat za odpočinkem a dobrým jídlem do Hotelu Panská Zahrada v Dobřichovicích. Za relaxem doporučujeme také zajet do Poděbrad, ve kterých jsme objevili Spa Hotel Felicitas. A kde jinde dostanete záruku kvalitního wellness, než v lázeňském městě.

 

Jestli byste rádi vyrazili směrem na Moravu, tak ideálním místem pro vás bude Hotel Clemar ve Znojmě. Tady se ubytujete v měšťanských domech ze 16. století, ve kterých se krásně prolíná minulost s moderními prvky.

 

Máme pro vás i několik butikových hotelů - tedy míst s větším důrazem na osobní přístup k hostům a designem promyšleným do posledního detailu. V našem hlavním městě se mezi takové řadí Pytloun Boutique Hotel Prague a Miss Sophie’s New Town, kterou už možná budete znát z Olomouce. Tam se můžete vydat do Nutrend Hotelu, kde mají nejen restauraci zaměřenou zvláště na zdravou výživu, ale také unikátní špičkové fitness rozkládající se ve třech patrech.

 

V kategorii penzionů pro vás máme dva poklady, oba na Moravě a oba jsou propojeni s vinařstvím - jak jinak. Prvním je Vinařství Obelisk, které vás okouzlí na první pohled netradičním moderním hávem. Druhým moravským pokladem je Vinařství Konitz, kde mají neskutečně krásné sklepy. Na obou místech si budete moct užívat moravské pohostinnosti a nechat starosti na míle daleko.

Similar articles