3 nejkrásnější golfová místa

12. září 2024
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Přemýšlíte co podniknout posledních pár teplých dní tohoto roku? Zářijové počasí je ideální pro čas strávený na golfovém hřišti. Vyrazte na místa, kde si užijete nejen perfektně střižený trávník, ale také kulinářské speciality místních restaurací, špičkový wellness a luxusní postele pro načerpání energie pro pilování handicapu.

Panorama Golf Resort

Nedaleko Prahy najdete oblíbené místo všech milovníků tohoto elegantního sportu. Panorama Golf v Berouně je moderní resort, který poskytuje pohodlně zařízené pokoje s prvotřídním vybavením, které zaručují maximální komfort. Z pokojů se nabízejí krásné výhledy na zdejší zelenou krajinu. Po dni stráveném na hřišti si můžete dopřát relaxaci v moderním wellness centru, které nabízí různé procedury pro uvolnění a regeneraci. Ať už jste vášnivý golfista, milovník přírody, nebo jen hledáte místo pro relaxaci, tento resort vám nabídne vše, co potřebujete pro nezapomenutelný pobyt.

Tip od nás: V místní restauraci vyzkoušejte gurmánské pokrmy z bio potravin, především z Ekofarmy Kozojedy a z dalších lokálních zdrojů. 

Resort Cattaleya

V beskydské Čeladné najdete resort pro všechny, co touží po krásném ubytování v této populární golfové destinaci. Po pečlivé rekonstrukci vily z 30. let vzniklo místo, kde se pohodlí setkává s elegancí v přírodním prostředí. Místní útulné pokoje jsou zařízené s vkusem a nabízí vše, co potřebujete pro dokonalý odpočinek. Cattaleya ale není jen o ubytování. Místní zážitková restaurace s ochutnávkou vín vás překvapí skvělým degustačním menu a výhledem na úchvatnou krajinu.

Tip od nás: Pro odpolední chvilky pohody si dopřejte wellness s masážemi a nezapomeňte zaplout do vířivky pod čirým nebem.

Hausboaty Ypsilon Golf Liberec

Patříte mezi milovníky romantiky, ale zároveň se nechcete vzdát své oblíbené hry mezi 18 jamkami? V tom případě jsou pro vás hausboaty v Jizerských horách to pravé. Na vodní překážce u jamek 9, 10 a 11 najdete toto kouzelné ubytování na vodní hladině, které vám nabídnou soukromí a nový zážitek z netradičního bydlení v hausbotu. Nemusíte se bát, že byste přišli o skvělou hotelovou gastronomii. Místní golfová restaurace s terasou má krásný výhled na hřiště a panoramata Jizerských hor.

Tip od nás: Uspořádejte zde firemní večírek nebo svatební den.

Podobné články