7 tipů, kde složit hlavu na Jižní Moravě

24. června 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

1 Pastuška

Nedaleko Mikulova najdete kouzelný rodinný penzion Pastuška. Vnitroblok se zahradou s prvky jihomoravského Hobitína, kdemůžete vypustit buď páru, nebo své děti, případně obojí, se vám bude jistě líbit. A nejde o žádný nevkus, naopak, přestavba z původního selského stavení s klasičtějším designem interiérů je povedená, a hlavně díky restauraci a jejím majitelům – vinařům – tu dostanete vše, co si žádá duše i tělo.

 

2 Jáňův dvůr

Přestavěná zemědělská usedlost stojí uprostřed romantické vesničky Nový Přerov. Manželé Kosmákovi zde vybudovali útulný stylový penzion s pěti světnicemi, hospůdkou, kde se dobře vaří, a malý kemp pro všechny, kteří hledají odpočinek od hektického života, kterým nevadí mečení koz a noci ve vinném sklípku. Jde o velmi oblíbené místo cyklistů.

 

3 Rezidence Adalbert

Novinku letošního léta najdete ve známých Valticích. Ke svým tužbám a přáním máte k dispozici nádherný luxusní dvouložnicový apartmán o rozloze 140 m2, s dvěma koupelnami, zimní zahradou, biokrbem, a hlavně – jak jinak, když a jste na jižní Moravě – s historickým vinným sklepem. A byl by hřích přijet do Valtic a neprohlédnout si celý Lednicko-valtický areál, což je program i na několik dní.

 

Celý článek v časopisu GLANC naleznete zde.

Podobné články