AKTUÁLNÍ INFO: povodní zasažené oblasti

Před týdnem
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Povodně se nevyhnuly ani našim místům. Stoupající hladiny řek poškodily některá místa z naší nabídky a proto bychom vás chtěli poprosit o kontrolu vašich rezervací v postižených oblastech v následujících dnech a týdnech. Ty budou pro majitele nejnáročnější, jelikož jakmile opadne voda, je potřeba vše uklidit a opravit.

CO DĚLAT, POKUD MÁTE NAPLÁNOVANÝ POBYT

Pokud se právě někam chystáte, doporučujeme před příjezdem místo kontaktovat, a zjistit jestli je možné přijet a v případě, že ne, zda je možná změna termínu vaší rezervace. Věříme, že kouzelná místa vám ráda vyhoví, pokud to alespoň trochu bude možné. Nezapomínejte prosím, že je stále spousta míst, které situace neovlivnila a pokud ani vás, budeme za naše místa vděční, když se na pobyt vydáte. 

DÁ SE REZERVOVAT POBYT?
Pokud byste zvažovali, zda právě dělat nějakou rezervaci, kouzelná místa jsme požádali o aktualizaci volných termínů, nemělo by se tak stát, že si zarezervujete pobyt, který se nemůže uskutečnit. Pokud chcete postiženým místům pomoci, vytvořit si rezervaci pobytu je ten nejlepší způsob při kterém spojíte příjemné s užitečným a umožníte tím rychlejší opravu škod.

A CO DÁL?

V následujících dnech máme mimo jiné v plánu prezentovat místa, která právě prožívají náročné chvíle tak, aby si je potenciální zákazníci mohli uložit, začít je sledovat na sítích a jakmile to bude možné, tak i třeba podpořit rezervací. Pokud byste chtěli jinak pomoci jedním z nejrychlejších a nejúčinnějších způsobů, jak přispět, je finanční dar. Na obnovu poničených domovů, základních služeb a zajištění humanitární pomoci je zapotřebí nemalých prostředků. Charita Česká republika aktivovala celou svou síť a vyhlásila sbírku, detaily k pomoci najdete níže: 

Ve jménu našich kouzelných míst děkujeme za pochopení, věříme, že po každé bouřce vysvitne slunce a doufáme, že si svoje pobyty užijete naplno co nejdříve.

Podobné články