Do Valtic v době vinobraní

5. listopadu 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

V kraji vína na Jižní Moravě ve Valticích, kousek od Mikulova nebo Lednice, doslova uprostřed vinic stojí domek, chcete-li vilka, ve které najdete naprosté pohodlí a soukromí, tak akorát pro jednu rodinu nebo zamilovaný pár. 

 

Využít můžete i přilehlou zahradu s lehátky, ohništěm, houpací sítí a pískovištěm. K dispozici je ale i značkový gril a kolo. Budete si tu připadat jako doma… nene, daleko líp! Perfektně vybavená kuchyň, zásobená knihovna, příjemná koupelna nebo postel s “tisíci” polštářky, na které se spí jako v nebi. A v létě čím dál tím důležitější klimatizace. 

 

Zkrátka je tu vše a navíc víno a krbová kamna... není co řešit, tady si prostě odpočinete, vypnete starosti všedních dní a jen relaxujete!

 

Paní majitelka nejen, že je moc příjemná hostitelka, má navíc skvělý vkus. Myslela jsem si dokonce, že je profesionální designérka, ale prý ne... jak vidno, dobrý vkus úplně stačí. 

 

A ten je znát i v nových Apartmánech Mia, které se nachází přímo v centru Valtic. Jde o dva byty s dispozicí 2KK, které paní majitelka zařídila šik, moderně, elegantně a nesmírně útulně.  Jeden je zařízen ve světlých barvách, druhý v tmavých, doslova mi vyrazily dech koupelny - velkorysé, mramorové, obrovské! Třešničkou na dortu jsou pak designové doplňky a osvětlení. 

 

Je to zkrátka něco, co byste čekali spíš v centru Prahy, než ve Valticích. Jsem ale přesvědčená, že s hosty se tu dveře netrhnou.

 

Obě místa mají jednu důležitou věc - genius loci! Takové to kouzlo, kdy se ihned citíte příjemně a v pohodě. 

Podobné články