Jak jsme zažily Špindl jinak

20. února 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Předminulý týden jsme byly pozvané na blogerskou session ve Špindlu. Tenhle areál máme obě dost rády, takže jsme neváhaly ani chvilku a ve čtvrtek ráno frčely směr Krkonoše na akci Zažij Špindl jinak, to se nám fakt povedlo, protože jsme si pobyt prodloužily až do konce neděle. Celý víkend jsme totiž trávili každá se svým klukem v amazing místě, Residenci Buffalo. Teď ale popořadě.

 

1.den

Celá akcička začala obědem a velkým focením na Medvědíně, kam jsme jely lanovkou v civilu. Nikdy jsme tam jinak jak ve snow hadrech nebyly, takže i lidi na nás koukali JINAK. Na fotky dobrý, ale příště radši zase v teplém oblečení.

 

Po obídku byl povinností svařáček (možná dva tři), a pak se jelo do Ledária, kde zrovna najdete ledové seskupení Star Wars. Nejsme úplně fanynky Hvězdných válek, ale i tak to stojí za to vidět.

 

A co dál?!? Svařák, Aperol, svařák a tágo v podobě rolby, která nás vyvezla na zážitkovou véču do restaurace Na Pláni. Pokud hledáte něco výjimečného, tak vyzkoušejte, stoprocentně si to užijete.

 

No a po véče do postele nebo do Silveru…. Zkuste hádat, co jsme si vybraly? :-) Ale jak to tak bývá, slušný holky chodí domů do půlnoci, hlavně pokud ráno vstávají na FRESH TRACK :-) 

 

2.den

 

FRESH TRACK - PÁRÁDIČKA, KRÁSA, NÁDHERA. Byly jsme úplně poprvé a zážitek naprosto skvělej. Co to vlastně je? Vleky se spouští už v 7.30 a vy chytáte první lano nahoru, kde si pak sjezdovku užíváte skoro prázdnou celou hodinu a půl. Na konci vaší jízdy vás vždycky čeká skvělá snídaně, buď na Petrovi nebo na Medvědíně. Cena permice je sice dva tisíce, ale my doporučujeme, zajezdíte si víc než za celý den při normálním provozu, fakt pecka.

 

Po obědě už nás čekal přesun do krásné residence Buffalo, kterou jsme našly na Amazing places a tam už jsme to nadšeně obhlížely a čekaly až nám dojedou kluci.

 

Celá residence je na sjezdovce a hned jak dojedete, budete nadšení. Nejde to, aby se vám tam nelíbilo a to nepřeháníme. Krásné prostředí, klídek, skvělí lidi, pokoje, vířivka, sauna, masáže, prostě všechno na jedničku. Dokonce tam najdete i herny vybavené vším možným a pokud už se vám po lyžovačce nebude nikam chtít, tak nemusíte, máte tam prostě všechno. Dlouho nás něco tak nenadchlo než tahle velká chatička s úžasnou domácí atmosférou.

 

No a aby toho nadšení nebylo málo, tak nás večer čekala skvělá degustační véča v nově otevřeném Kogu. Potom, co jsme do ruky dostali lístek, jsme byli v pasti. Chtěli jsme všichni s klukama ochutnat všechno a než jsme se dohodli, kdo si co dá, tak nám skvělý personál pomohl tím, že nám donesl od každého něco. Ochutnali jsme několik druhů rybích tataráčku a nacpali do sebe skvělý bagetky s oliváčem. Klasika :-). Hlavní chod? Opět rybičky všeho druhu. Prostě a jednoduše jsme v pátek zažili rybí porno zakončené skvělými deserty. 

 

3-4.den

 

Zase ten frestrack… jak jednou zkusíš, už to nechceš jinak (až na to vstávání) :-) A pak už jen celý víkend relax. Určitě mrkněte na Amazing Places, najdete tam spoustu krásných míst po celé ČR.

 

PUSA,

M+N

Podobné články