Jarní novinky - Villy a kouzelné chaloupky

18. června 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Na jaře jsme sedli do aut a rozjeli se hledat další úžasná místa jak v Česku, tak i na Slovensku. Dostali jsme od vás spousty tipů, a strávili tak několik týdnů na cestách, povídali si s desítkami majitelů a objevili místa tak kouzelná, až se nám tajil dech. V novinkách tak najdete opět pestrou směsici hotelů, penzionů, apartmánů a chaloupek, ze kterých si můžete vybírat. Nebudeme vás dále napínat a jdeme na to. Tady jsou naše letošní jarní novinky - končíme náš mini-seriál s vilami a kouzelnými chaloupkami.

Už během zimy jsme si všimli projektu Chalet Eisner, dvou nádherných chat v Krkonoších s úžasnými majiteli. Obě chaty, Petra & Elisabeth, mají neskutečnou atmosféru - hned po příjezdu tu na vás díky útulnému zařízení dýchne teplo domova. 

 

Rozrostla se také rodina roubenek Roubal, nově k ní přibyla luxusní Chalupa Mlýn. Poslední novinkou v Krkonoších je krásná chaloupka Kulíšek, kde se bude krásně lenošit za kachlovou pecí.

 

Ve vedlejších Jizerských Horách jsme objevili další krásné chalupy. Kouzelnou chalupu Koškovka, která leží na kraji Bedřichova a kde ve světnici mají jednu z nejkrásnějších pecí, za kterou se dá lebedit. Druhou kouzelnou novinkou v Jizerkách je nově vybudovaná chalupa Brejlovka. Ta své hosty překvapí velkorysým prostorem, kde v přízemí najdou hernu jak dospěláci, tak i děti v krásném dětském koutku.

 

Jižně od Jizerek přímo pod Ještědem jsme narazili na místo tak ukryté před civilizací, že tady by vás jen těžko někdo hledal. Treehouse pod Ještědem je další z domečků ve stromech, kde si víc než cokoliv jiného užijete dokonalé splynutí s přírodou a všudypřítomný klid. Něco podobného budete moci zažít v Chatě Davidka v posázavských Pyskočelích. Krásná moderní chaloupka pro 4 osoby nabízí klid a relax buď na rozlehlé zahradě anebo ve vířivce či v sauně.

 

Pokud byste rádi vyrazili do krajů o něco více neznámých, tak vám doporučíme Podhorní Chalupu ve Slavkovském lese nedaleko Mariánských Lázní. A pokud byste rádi něco blíže k Praze, tak naší horkou novinkou je Kouzelná Samota. Jak už název napovídá, tohle místo najdete na samotě uprostřed luk a polí pod Benešovem u Prahy. Na tomto místě jsme strávili víkend v rámci teambuildingu a můžeme ho jen a jen doporučit.

 

Závěrem posíláme tip na unikátní koncept chalup - Fortys Morávka v Jeseníkách. Jde o dvě chalupy, které si můžete pronajmout samostatně nebo i dohromady a jsou určeny pro větší skupiny. Do jedné se vejde 16 hostů, do té druhé až 24 a jsou propojeny vnitřním bazénem.

Podobné články