Klid na kolonádě

26. června 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Ještě ani nepřekročíte práh hotelu a už ucítíte nádhernou vůni, která byla namíchána speciálně pro Mammaʼs Boutique Hotel v Poděbradech. Hotel se nachází v srdci lázeňské kolonády a pro nás byl ideálním klidným útočištěm na víkend před pražským ruchem. Nejvíc jsme ocenili privátní wellness, skvělé jídlo a neskutečný servis. Ten na nás čekal už v prvních okamžicích, kdy jsme otevřeli dveře butikového hotelu. Uvítala nás usměvavá recepční, která nám dala zapomenout na zrychlenou Prahu. Náš víkend mohl začít.

 

Vtipní profíci

Čekal na nás elegantní pokoj s prostornou koupelnou, který zařizovala majitelka Markéta Zmeškalová. Jak jsme se od ní později dozvěděli, každý kousek vybírá pečlivě sama. Na večeři jsme si zašli do La Mamma Cucina, středomořské restaurace, která je v přízemí hotelu a patří k tomu nejlepšímu, co v Poděbradech najdete. Však by obstála i v pražské konkurenci, a to nejen v jídle, ale i personálu. Pokud nemáte rádi strojenost a přetvářku číšníků v luxusních restauracích, tady se nemusíte bát. Personál v La Mamma Cucin asi opravdu svou práci užívá, rozdává vtipy, které dokáže vyvážit naprostou profesionalitou.

Večerní atmosféra v hotelu a v restauraci nás – jak se říká – dostala. Příjemná hudba, tlumené osvětlení a milá obsluha, která se o vás stará jako o krále, ve vás vyvolá pocit, že jste pro ně speciální hosté.

Ptali jsme se Markéty Zmeškalové, jak takové místo vytvořila. „Snažíme se každému našemu zaměstnanci dávat najevo, že pro chod hotelu, a především pro spokojenost zákazníka, je velmi důležitý. Také děláme vše pro to, aby se lidé, kteří tu pracují, cítili dobře, protože oni mají vliv na to, jak se budou cítit naši hosté.“ A ta láska k hotelu, personálu a hostům je tu cítit opravdu z každého koutu.

 

Celý článek v časopisu EURO naleznete zde

Podobné články