Kouzelná místa kousek za humny

15. února 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

„Možná je to tím, že lidé jsou hladoví po cestování doma a tento projekt je právě tím, který vás může navést tím správným směrem,“ říká zakladatel projektu Petr Kotík.

„Podobných projektů v rámci sociálních sítích a internetu u nás moc není. Už na první pohled je vidět, že celý tým Amazing Places, tým převážně mladých lidí, odvádí svou práci s láskou a s velkou pokorou a odpovědností.“

 

Na stránkách amazingplaces.cz nenajdete místa, kam by se vám nechtělo, otázka spíše bude, co si člověk může finančně dovolit, a pak také, udělat si plán a případnou rezervaci na kouzelná místa včas.

 

Další důležitou součástí projektu je to, že všechna místa cestovatelé z Amazing Places osobně navštěvují a snaží se o nich dát vědět i ostatním, tedy pokud sami místo ocení dovětkem amazing, resp. kouzelné...

 

Projekt Amazing Places je podle Petra Kotíka v podstatě destilátem poučených retronálad poslední doby, dnešní mladí Češi už velice dobře vědí, že se ráj nenachází pouze v zahraničí, a že tráva na druhé straně zeměkoule není o nic zelenější. Zároveň jsou nároční, mají jasno v tom, co hledají a chtějí, a také to, že za kvalitu už si nebojí připlatit. Dobré věci nejsou zadarmo.

 

„Nejvíce nádherných míst, které jsme v posledním roce objevili, byly z Beskyd a Jeseníků. A vypadá to, že i v letošním roce tento trend bude pokračovat, což je příklad i zcela nově otevřeného nádherného hotelu Endemit,“ říká Petr Kotík.

 

Celý článek naleznete zde 

Podobné články