Kouzelná místa věnují pobyty zdarma

2. června 2020
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Máme velkou radost z toho, že náš projekt Hero Hotel pokořil další mezník a nově nabízí těm, kteří během koronavirové krize bojovali v první linii, víkendové pobyty zdarma. 

Skrze tuto neziskovou platformu, kterou jsme před pár měsíci spustili společně s firmou Mevris, tak chceme poděkovat za nasazení a pomoc lidem, kteří během pandemie Covid-19 působili jako zdravotníci nebo členové záchranných složek. Spolu s námi do toho jdou hotely, které samy mnohdy bojují o přežití, a navzdory tomu se rozhodly poděkovat hrdinům, kteří bojovali v první linii. Do dnešního dne tak české hotely věnovaly víkendy v celkové hodnotě více jak 2 miliony korun a tato částka stále roste.

 

Momentálně se do projektu zapojilo přes 120 hotelů po celé České republice, kteří do této chvíle věnovaly 400 víkendů. Během prvních dvou dnů, co byl projekt Víkendů zdarma spuštěn, už přišlo přes 30 poptávek od lidí z první linie. Ti budou moci čerpat víkendy až do května příštího roku. 

„Stovky zdravotníků, kteří pracovali téměř bez přestávky a riskovali své životy, abychom my ostatní zůstali v bezpečí, si zaslouží obdiv a poděkování,“ vysvětluje vznik iniciativy Klára Honzíková, manažerka projektu Hero Hotel. „Kromě toho si po neuvěřitelném nasazení zaslouží i odpočinek a klid. Přišlo nám proto, že nejlepším vyjádřením našeho vděku a uznání jejich práce, je nabídnout zdravotníkům odpočinek na kouzelných místech naší republiky, kde můžou zapomenout na stres a únavu.“

 

„S radostí jsme nabídli pomoc těm, kteří sami pomáhali ostatním. Rádi jim proto nyní poskytnutím víkendu zdarma vyjádříme i poděkování a věříme, že všem zdravotníkům z první linie přijde vhod,“ říká Jana Veverková, majitelka nymburského Hotelu Ostrov. 

Jako jeden z mála projektů je Hero Hotel čistě nekomerční. Pobyty pro zdravotníky jsou poskytované zcela zdarma a bez poplatků.

Stáli jste i vy v první linii nebo máte naopak někoho ve svém okolí, kdo by si zasloužil odměnit a odpočinout si? Stačí se zaregistrovat přímo na stránkách Hero Hotelu, vybrat si jeden z hotelů v aktuální nabídce a vyčkat na potvrzení. Více informací se dozvíte právě na webu nebo na sociálních sítích Hero Hotel - na Instagramu & Facebooku.

Podobné články