Nejlepší adresa ve městě

1. června 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Výhodou hotelu jsou velké prostorné apartmány, které si troufnou svou vybaveností a precizností zadat s jakýmkoli místem na světě

Obliba lázeňské metropole na západě Čech neustále stoupá a určitě to není jenom kvůli ikonickým oplatkám, oblíbenému  fimovému festivalu nebo opravené secesní kolonádě. Za poslední léta zde vyrostlo několik zajímavých míst, mezi nimi i butikový pětihvězdičkový hotel Quisisana Palace, který je jenom pár metrů proti proslulému etalonu, karlovarskému hotelu Pupp.

 

Také historicky mají mnoho společného. Tento dům kdysi, respektive před 130 lety, nechal pro svou manželku (ta byla z neméně slavné rodiny Mattonových) postavit Anton Pupp a nešetřilo se ani tenkrát, ani dnes, kdy hotel patří k nejlépe zrekonstruovaným a vybaveným podnikům ve Varech. Hlavně je příjemný v tom,že se jedná o malý stylový hotel, a nebýt luxusu a přepychu, klidně bychom sitrou i říci i rodinný. Budova s prvky neorenesance a neobaroka s bohatě zdobenou fasádou dává tušit, že uvnitř se ukrývá malý karlovarský poklad.

 

Celý článek v časopisu EURO naleznete zde

Podobné články