Oáza klidu v Polském Mezilesí

18. července 2024
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Představte si ničím nerušený víkend v malebném ubytování uprostřed lesa a v té nejlepší možné společnosti. Ať už je to s vašimi dětmi, romantika v páru, nebo klidně s kamarádkou, nudit se nebudete v žádném případě.

Trzy Morza aneb “Dom v Gorach”  je rodinný apartmán, ve kterém vás majitelé vřele přivítají jejich skvělou atmosférou, klidem a tím nejmilejším přístupem. Jejich kouzelné obydlí pod korunami stromů vás omámí natolik, že už budete chtít zůstat napořád.

Tam, kde při usínání slyšíte naprosté ticho, pozorujete hvězdy na obloze a tvoříte si vlastní příběh. Tam, kde se vám ráno nechce z postele a kde zapomenete na všechny své starosti.

Domácí piknikový koš

Pokud jste milovníci dobrého a hlavně kvalitního jídla, rozhodně zde nešlápnete vedle. Můžete si nechat připravit koš plný dobrot, o kterém se vám bude po odjezdu ještě stále zdát. Kozí sýry, čerstvé mléko, křupavé domácí pečivo a sladká tečka na závěr. Každý den je koš jiný a díky tomu tak  ochutnáte co nejvíc skvělých jídel, které rozhodně potěší vaše chuťové pohárky.


Magická atmosféra

Západ slunce při zpěvu ptáků tady nabírá úplně jiných rozměrů. K tomu sklenice vychlazeného vína a můžete si užívat romantiku, na kterou budete ještě dlouho vzpomínat. 

Dobrodružství v okolí

Pokud byste přeje jen chtěli z této oázy klidu na chvíli utéct za dobrodružstvím, pouhých dvacet minut autem se odsud nachází Dolní Morava, která nabízí hned několik možných aktivit. Vybrat si můžete od Stezky v oblacích, sjezd na koloběžkách, i trošku adrenalinovější zážitek v podobě bobové dráhy. Také si můžete zajet do nedalekého polského městečka, nebo se jen potulovat objevovat krásy přírody.

Tak či tak, jedno je jisté. Na pobyt v Trzy Morza jen tak nezapomenete. Podobně jako Natálka Endrychová, která spolu s námi tohle místo navštívila a své dojmy s láskou sepsala. 

Podobné články