Objevte kouzlo letního Rakouska

22. července 2024
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Léto v Rakousku nabízí ideální kombinaci relaxace, dobrodružství a dechberoucí přírody. Pokud hledáte místo, kde si užít osvěžující koupel a zároveň obdivovat alpské scenérie, máme pro vás čtyři skvělé tipy. Každé z těchto kouzelných míst nabízí jedinečný zážitek a je ideální destinací pro vaši letní dovolenou v Rakousku. 

Hotel & SPA Wulfenia

V rakouských Alpách u italských hranic se nachází Hotel & SPA Wulfenia, který slibuje nezapomenutelné zážitky. Tento adult only hotel nabízí luxusní wellness centrum s vnitřním i venkovním bazénem. Po dni stráveném turistikou nebo cyklistikou se můžete ponořit do horké vířivky s výhledem na malebné okolní vrcholy. Samotnou kapitolou je pak prostorná a sluncem zalitá restaurace a bar, které jedinečný zážitek z ubytování umocní svou gastronomií. My si tohle místo zamilovali! 

Hotel Terentnerhof

Hotel Terentnerhof je místem, kde zapomenete na všechny své strasti a naplno si budete užívat svůj pobyt. Tento lifestylový hotel v Jižním Tyrolsku nabízí úchvatné výhledy na okolní hory a moderní wellness zónu. Nádherný venkovní bazén s panoramatickým výhledem na hory je ideální pro odpočinek po dni plném aktivit. Útočiště najdete ve stylových pokojích, ve kterých se vám bude usínat jako v pohádce. V létě si můžete na rozhlehlých terasách zacvičit jógu a dýchat čerstvý horský vzduch. Nezní to snově?

Naturhotel Forsthofgut

Jedním slovem - aaaaach… Naturhotel Forsthofgut ztělesňuje vše, co od luxusního ubytování v Alpách očekáváte, ale najdete v něm mnohem víc. Hotel se profiluje jak wellnesový rodinný hotel, ale nabízí toho hodně i pro páry nebo pomůže unaveným rodičům zabavit ratolesti na velmi dlouho. Kromě skvělé polohy v údolí Leogangu s výhledem na místní masivy je až neuvěřitelně zdařile řešený, na každém kroku z něj čiší feng-šuej. Najdete tu také restauraci s lokální kuchyní, skvělé sushi bistro, cool bar se signature drinky a mnohé další.

Hotel Montestyria Chalets & Suiten

Tento štýrský klenot, který nás doslova nadchl se nachází v kopcích nad obcí Mariazell a se svými šesti chalety a dvěma apartmány nabízí kromě úchvatných výhledů i notnou dávku soukromí ve stylovém hávu autentické architektury a designu dnešního Rakouska. Členité domečky jsou vybavené kuchyní, tradičním krbem, terasou s výhledem na západ slunce i vlastní saunou. Výhodou je vlastní východ ke sdílenému infinity bazénu, ze kterého se vám nebude chtít odejít. 

Golden Hill Country Chalets & Suites

Zavřete oči a představte si, že se nacházíte mezi levandulovými poli a vinicemi, kde najdete oázu klidu, budete mít prostor a soukromí si užívat jen jeden druhého a všechny starosti hodíte za hlavu. Pokud nechcete jen o této představě snít, vydejte se do malého ráje mezi malebnými kopci v St. Nikolai v Sausal v jižním Štýrsku, kde se nachází jedinečný Golden Hill.

Podobné články