RESIDENCE BUFFALO: TEAMBUILDING, KTERÝ BY SI PŘÁL KAŽDÝ

20. září 2016
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Nedokázali jsme se smířit s koncem prázdnin, a tak jsme se rozhodli, pod záminkou teambuildingu, užít si poslední teplé dny na horách. Zázemí nám poskytla horská chata Rezidence Buffalo - luxusně vybavená, ale s atmosférou “cítit se jako doma”. Na krásném místě a s velmi ochotným personálem. Malou reportáž z teambuildingu, který proběhl na začátku září 2016, má pro vás Jana.

 

S Týnou jsme spaly v útulném pokoji v prvním patře, který nabízí příjemný výhled na údolí. V našem pokoji bydleli klokani, to jsou ti maxi plyšáci, kteří vás pobaví po otevření dveří. Pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, iPad, Playstation a úžasné peřiny plněné husím peřím - ty nám udělaly radost největší.

 

První den jsme si naplánovali celodenní túru po okolí, během které jsme navštívili Boudu Helenu a Chalet Hájenku.

 

Po náročném výletě na nás čekala vydatná večeře a odpočinek. Relaxovat se dá ve vířivce, v sauně nebo v herně, kde si můžete zahrát kulečník, šipky, fotbálek, poker, vybrat se dá i ze spousty stolních her.

Po probuzení jsme si užili domací snídani ve formě švédských stolů. Pokud máte rádi vejce na jakýkoliv způsob, ochotně vám je připraví v kuchyni.

 

Druhý den nás čekal celodenní workshop, kde jsme se radili, brainstormovali a snažili se vymyslet, jak být ještě víc “amazing”. Na Buffalu máte spoustu prostoru, můžete být v konferenční místnosti, udělat si meeting v herně nebo zůstat v jídelně.

 

Během dne také proběhlo focení našeho amazing týmu, na fotky se můžete těšit již brzy!

 

Večer jsme si zahráli pinpong, ochutnali sklenku vína a kolega Tom vyzkoušel masáž - svíčky, hudba a úžasné panorama nechybělo!

Poslední den jsme pracovali venku, skvělému počasí, čerstvému vzduchu a výhledu na hřebeny Krkonoš nešlo odolat! Teambuilding jsme zakončili amazing selfie a ještě víc amazing svíčkovou.

 

Za Amazing Places, Jana

Podobné články