Rock for Amazing!

2. července 2024
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Většinou se s námi jezdí za odpočinkem, ale tentokrát jsme se rozhodli rozbourat zajeté pořádky a vyrazili jsme na festival Rock for People. Možná byste nás na takové akci nečekali, ale my milujeme výzvy!

Na festival jsme s sebou přivezli trend, který milujete - glampingový mobilní domek Mobile Hut, který si u nás můžete pronajmout v Luhačovicích, nebo na Hlinné. Stylový a pohodlný prostor domečku se stal útočištěm pro ty, kteří si chtěli na chvíli odpočinout od festivalového ruchu a užít si trochu luxusu přímo na místě. Domeček jsme doladili designovým nábytkem z Designspotu a nechyběl ani náš nejnovější magazín, takže o chillovací prostor bylo postaráno. 

A aby proběhla i zábava, přivezli jsme s sebou hrací automat, ve kterém se vyhráli pobyty na našich kouzelných místech. Každý, kdo se hry zúčastnil, měl šanci si odvézt kousek Amazing Places přímo domů. A že to udělalo hromadu radosti! 

Na instagramu se staly virálními naše speciální gify, které nám jen pro tento event připravila naše skvělá ilustrátorka Bára Balgová a díky kterým jsme se mohli prezentovat jako jedna komunita. 

Rock for People byl důkazem, že Amazing Places nejsou jen o klidu a relaxu, ale i o zábavě a dobrodružství. Účast na tomto festivalu byla pro nás obrovským zážitkem a jsme rádi, že jsme mohli sdílet naši vizi s tolika z vás. Děkujeme Rock for People za tuto úžasnou příležitost a vám všem, kteří jste nás na festivalu navštívili. Doufáme, že jste si užili stejně jako my a že se brzy uvidíme na dalším dobrodružství s °Amazing Places! 

Podobné články