Soutěž, jaká u nás ještě nebyla!

22. září 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

 

Gratulujeme výherkyni luxusního pobytu Lucii Nouzové!

Rozhodli jsme se pro jednou překročit hranice Česka a vydat se k našim sousedům na jih, do Rakouska, kde je nespočet nádherných kouzelných míst, úžasná příroda, hory, desítky, stovky menších či větších údolí. Do míst, kam se vydáváme často v zimě na lyže, v létě na kola či pěší túry. Jedno takové jsme objevili nedaleko Salzburku, kousek od Annaberg-Lungötz. Jmenuje se Luxus Lodge (aktivní proklik na jejich web), jedná se o tři chalety velikostí 60 - 150 m2 s neuvěřitelnými výhledy na Dachstein. Hlavní ale je, že pobyt až pro 4 osoby na 4 dny včetně wellness, spolu se zapůjčením špičkových elektrokol můžete vyhrát v právě probíhající soutěži na naší facebookové stránce www.facebook.com/amazingplacescz . Soutěžit můžete až do čtvrtka 26. září. Tady také vyhlásíme hned po skončení soutěže jednoho šťastného výherce.  

 

Luxus Lodge, to jsou moderní apartmány s dominantními otevřenými krby zavěšenými volně v prostoru, ty najdete hned ve dvou ze tří apartmánů. Užít si můžete privátní wellness včetně vlastní vířivky a sauny, která je součástí apartmánu. Terasy obrácené ke svahům okolních hor a horských masivů, na kterých se v zimě můžete prohánět na lyžích, jsou naprostá pecka. Tady si užíváte čtyřhvězdičkového servisu včetně možnosti masáží, beauty balíčků, županů, snídaňového koše, ale zároveň tu máte také naprosté soukromí, nikdo vás tu neruší, je tu úžasný klid. Samozřejmostí jsou plně vybavené kuchyně a je jen na vás, zda využijte okolní možnosti, kde se najíst, anebo si rádi něco uvaříte “doma”. 

 

Jak jsem zmiňovali už výše, je to ráj pro všechny, kteří se chtějí aktivně zapojit do různých sportů. Kromě předpokládaných okolních lyžařských center, si můžete půjčit skialpy a vyrazit rovnou od chaletů až do výšky 3.000 m a více. Využít můžete možnost prohlédnout si krajinu z horkovdušného balónu (vše je kousek od vás). Ideální místo i pro milovníky golfu, tenisu nebo jízdy na koních a takhle bychom mohli pokračovat dál a dál. Zkrátka Luxus Lodge, jak už z názvu napovídá, jsou luxusní apartmány za rozumnou cenu nabízejí cí rodinnou pohodu a odpočinek. Často sem jezdí i Češi, a tak se tu budete cítit jako doma. My už dlouho uvažujeme, že bychom pro vás rádi objevovali i kouzelná místa v Rakousku a tohle je naše první vlaštovka s bonusem, resp. s možností neuvěřitelně zajímavé výhry, ale to už samozřejmě víte. Ti z vás, kteří nechtějí jen čekat na štěstí, si mohou rovnou rezervovat pobyt a my se budeme těšit, jaké zkušenosti budou ty vaše. 

více fotek a informací najdete také zde: www.luxuslodge.at  

Podobné články