Svatební tip!

5. listopadu 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Společně s magazínem MILE pro vás přinášíme další tip na svatební místo!

 

Tentokrát je jím Homutův statek v srdci Kokořínska. Historické stavení s jádrem z poloviny 18. století rodiny Homutových se po nepřejících letech naší nedávné historie dostalo do rukou současného majitele, architekta pana Petra Lorence. Ten prostory citlivě zrekonstruoval a proměnil statek v dokonalou oázu klidu a pohody. Do historické budovy dokázal dosadit jemné a čisté linie v podobě moderních prvků a výsledek stojí za to. Tyto dnes tak nedostatkové, a proto žádané atributy si můžou vychutnat jak výletníci, tak svatebčané v čele s nevěstou a ženichem. Statek nabízí k ubytování sedm roztomilých pokojů a dva apartmány s celkovou kapacitou třicet osm lůžek, a navíc možnost společné noclehárny pro dalších deset osob. Svou velikostí se Homutův statek hodí spíše pro uspořádání komornější svatby i vzhledem ke kapacitě statku. 

 

Statek je obklopen úchvatnou zahradou se spoustou romantických zákoutí.  Ty mohou za hezkého počasí posloužit jako místo k obřadu. Avšak, dáte-li se dáte brankou dál mezi tiché stromy, dojdete na lesní palouček, kde to novomanželům při svatebních slibech obzvlášť sluší. Svatební hostinu pak uspořádejte venku na zahradě, pro případ mokré varianty vám poslouží prostorná jídelna uvnitř statku.

 

Samozřejmě vám zajistí veškerý komfort od počátečního příjezdu hostů v podobě welcome drinku, po slavnostní hostinu dle vašich chuťových požadavků až po večerní raut v rámci parádní party až do rána. Majitelé o svůj penzion s láskou pečují a stejnou pozornost věnují i hostům. To bývá koneckonců hlavní rozdíl mezi příjemným a nezapomenutelným zážitkem.

 

Pro více fotek o tomto kouzelném místě vhodném nejen pro svatební obřad mrkněte do fotogalerie. Mimochodem, věděli jste, že Homutův statek akceptuje naše dárkové vouchery? Za nás skvělý tip na vánoční dárek.

Podobné články