Udělejte radost

25. července 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Boutique hotel Swisshouse
Představte si místo v parku, kde si budete připadat jako na samotě. Místo, kde už u vstupu voní domácí buchty, za oknem máte výhled do zahrady a odpočinek si užijete v rukou profesionálního maséra. V hotelu SwissHouse v Mariánských Lázních vládne neskutečná domácí atmosféra, kterou vám dodá i manželský pár majitelů, kteří pro vás udělají, co vám na očích uvidí. Klidně i zmrzlinu z lázeňských oplatek.

 

Café fara
Tohle místo v moravské Klentnici bylo stvořeno pro sladké nicnedělání. Už při příjezdu vás začnou rozmazlovat nápojem na přivítání. Vychutnat si můžete skvělou bio kávu a v muzeu si dokonce prohlédnout 100 let starý kávovar. Navštivte místní vinný sklípek a dosyta si užijte jejich kuchyni, kde používají především lokální suroviny, nebo dokonce ty, které si vypěstovali na vlastních políčkách. K dokonalému relaxu pak určitě přispějí bazén i sauna.

 

Na dobré jídlo tak trochu z cesty

Restauraci Signature byste hledali asi těžko, nachází se totiž v prostorách hotelu a casina victory u dálnice D1 v Popůvkách u Brna. Když ale vejdete, budete mít pocit, že jste se ocitli v úplně jiném světě. Dokonalý design připomínající les s kombinací perfektního jídla musí jednoduše uchvátit každou. V kuchyni vládne Pavel veltruský a připravil skvělé letní lehké menu.

 

Celý článek si můžete přečíst zde.

Podobné články