Vyzkoušeli jsme kouzelnou chaloupku U Ceďora!

31. ledna 2017
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

To je tak, když něco píšete a pak si to omylem smažete... a nebo to jednoduše nemůžete najít. U Ceďora jsme byli v listopadu, z deštivé Prahy jsme se přesunuli do deštivé oblasti Broumovska, do Petroviček. Hned na parkovišti nás uvítali moc příjemní majitelé a ukázali nám, jak to v chaloupce všechno funguje. I když nám počasí nepřálo, chaloupka nabízí takové zázemí, že si zábavu najdete. Hráli jsme hry, povídali si, zatopili jsme si v krbu... náš víkend byl v duchu gurmánského zážitku a příjemných chvil s přáteli z různých koutů republiky. Jelikož tu najdete plně vybavenou kuchyň, k vaření vám nic nechybí.

 

U Ceďora nás bylo 6 dospělých, 1 miminko a jeden prvňáček. Chaloupka má celkem 8 postelí, případně dětskou postýlku. Jednu ložnici s dvěma manželskýma postelema a dva pokoje, vždy se dvěma postelema "za sebou". Ložní prádlo bylo voňavé a příjemné.

 

Co ocení především ženy, je velmi vkusně zařízený interiér. Zaujme vás tu spoustu detailů a líbivých doplňků a to díky zásluze paní majitelky, která má skvělý vkus!

 

Malá ukázka z našeho gurmánského zážitku, zásluha našich "dvojčat" :-)

 

A na závěr velké poděkování! Moc se nám U Ceďora líbilo a odjížděli jsme moooc spokojení!

Podobné články