RESIDENCE BUFFALO: TEAMBUILDING, KTERÝ BY SI PŘÁL KAŽDÝ

20. September 2016
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Nedokázali jsme se smířit s koncem prázdnin, a tak jsme se rozhodli, pod záminkou teambuildingu, užít si poslední teplé dny na horách. Zázemí nám poskytla horská chata Rezidence Buffalo - luxusně vybavená, ale s atmosférou “cítit se jako doma”. Na krásném místě a s velmi ochotným personálem. Malou reportáž z teambuildingu, který proběhl na začátku září 2016, má pro vás Jana.

 

S Týnou jsme spaly v útulném pokoji v prvním patře, který nabízí příjemný výhled na údolí. V našem pokoji bydleli klokani, to jsou ti maxi plyšáci, kteří vás pobaví po otevření dveří. Pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, iPad, Playstation a úžasné peřiny plněné husím peřím - ty nám udělaly radost největší.

 

První den jsme si naplánovali celodenní túru po okolí, během které jsme navštívili Boudu Helenu a Chalet Hájenku.

 

Po náročném výletě na nás čekala vydatná večeře a odpočinek. Relaxovat se dá ve vířivce, v sauně nebo v herně, kde si můžete zahrát kulečník, šipky, fotbálek, poker, vybrat se dá i ze spousty stolních her.

Po probuzení jsme si užili domací snídani ve formě švédských stolů. Pokud máte rádi vejce na jakýkoliv způsob, ochotně vám je připraví v kuchyni.

 

Druhý den nás čekal celodenní workshop, kde jsme se radili, brainstormovali a snažili se vymyslet, jak být ještě víc “amazing”. Na Buffalu máte spoustu prostoru, můžete být v konferenční místnosti, udělat si meeting v herně nebo zůstat v jídelně.

 

Během dne také proběhlo focení našeho amazing týmu, na fotky se můžete těšit již brzy!

 

Večer jsme si zahráli pinpong, ochutnali sklenku vína a kolega Tom vyzkoušel masáž - svíčky, hudba a úžasné panorama nechybělo!

Poslední den jsme pracovali venku, skvělému počasí, čerstvému vzduchu a výhledu na hřebeny Krkonoš nešlo odolat! Teambuilding jsme zakončili amazing selfie a ještě víc amazing svíčkovou.

 

Za Amazing Places, Jana

Similar articles