Dog in dock v přístavu Baťova kanálu

Week before
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Nedaleko Uherského Hradiště vzniklo dokonalé místo pro všechny, co milují víno a skvělou gastronomii. To ale neznamená, že děti či abstinenty musíte nechat doma. Naopak, v areálu s dvoupatrovým bistrem, atrakcemi pro nejmenší a spoustou možností pro výlety, je tento resort vhodný pro všechny, co touží zažít něco nového.

Mladé vinařství Dog in Dock z malebné oblasti ve Veselí nad Moravou na Baťově kanále nezůstalo u výroby skvělého vína, ale rozrostlo se o moderní apartmány se zahradou. Těší se jich tu na vás pět, přičemž každý je přizpůsobený speciálním potřebám různých pobytů. Některé z apartmánů mají dokonce vlastní terasu, která láká na večerní chvilky se sklenkou dobrého vína v ruce nebo jako herní prostor pro malé raubíře. Užijte si po snídani chvilku klidu na luxusních postelí a děti nechte tvořit či malovat na čerstvém vzduchu.  

Pro romantiku ve dvou je ideální útulný apartmán Kajak, zatímco prostorný apartmán Katamarán je jako stvořený pro rodiny s dětmi. Všechny apartmány nabízejí menší balkon nebo předzahrádku s výhledem do zámeckého parku a na klidnou hladinu Baťova kanálu s projíždějícími loděmi, jejichž pozorování zabaví malé i velké zvědavce.

Všechny pokoje jsou designově promyšlené a stále ještě voní novotou. Moderní interiéry jsou zařízené s důrazem na detail a funkčnost, což vytváří příjemnou a útulnou atmosféru. Každý detail v interiéru je navržen tak, aby poskytoval nejen estetické potěšení, ale také inspiraci. Můžete si být jisti, že zde potěšíte i ty nejnáročnější spolucestovatele.

Ať už vás láká strávit volné dny relaxací ve wellness centru nebo romantickou procházkou kolem Baťova kanálu či byste den raději prožili na sedle kola objevováním cyklostezek kolem řeky Moravy, zde může být každý den dle vašich představ. Pokud si chcete nechat poradit, kam se vydat a co podniknout, podívejte se na speciálně vytvořenou interaktivní mapu vinařství, kterou najdete na jeho internetových stránkách. Na té nechybí zámecký park, veřejné koupaliště, hřiště na discgolf, ale také hvězdárna.

Oblast jižní Moravy je jeden z našich nejkouzelnějších regionů. I v případě, že se vydáte na jakoukoli stranu bez plánu, narazíte na zámek, přehradu nebo rozhlednu s výhledem, který vám vezme dech. My na aktuální období babího léta doporučujeme navštívit váté písky moravské Sahary, letecké muzeum v Kunovicích nebo nádherný archeoskanzen v Modré z dob Velké Moravy.

Přesto, že se jedná o soukromé apartmány, nemusíte se bát, že byste přišli o objevování místní gastronomie. Bistro nabízí moderní a kreativní kuchyni, kde se mísí čerstvé lokální ingredience s inovativními kulinářskými technikami. Můžete se těšit na pestrou nabídku, která zahrnuje jak tradiční pokrmy, tak i originální speciality. Specialitou je samoobslužný vinný automat. V něm si vyberte z domácích i zahraničních vín, které pro vás vinaři z Dog in Dock pravidelně vybírají. Tak na zdraví!

Similar articles