Kouzla rakouských hor

3. July 2024
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Plánujete útěk do přírody, kde se můžete zhluboka nadechnout a zapomenout na shon všedního dne? Máme pro vás skvělý tip! V rakouských Alpách se skrývají dva unikátní klenoty: Goldstück Saalbach a Sloho Bergurlaub. Místa nedávno prozkoumala i Eliška s manželem, které znáte určitě i z aplikace Placehunter. Na svém výletě si užili nejen nádhernou krajinu a komfortní ubytování, ale také nespočet možností pro relaxaci i aktivní vyžití. 

Goldstück Saalbach

Boutique hotel Goldstück, v překladu kousek zlata, můžete najít v alpské vesnici Saalbach-Hinterglemm. Kousky zlata si s sebou můžete odsud odvést i vy v podobě nádherných vzpomínek, nezapomenutelných zážitků, které zde prožijete. Ať už díky speciální snídaní s čerstvými a regionálními produkty nebo díky venkovnímu bazénu. 

Hotel nabízí 28 dvoulůžkových pokojů, ve kterých se odráží pořádná dávka lásky, kterou majitelé do pokojů vložili a vášně pro detail. Těšit se můžete na moderní, elegantní městský design a božský klid, který vám udělá dobře nejen na těle ale i na duši. To potvrzují i získané ocenění Vítěz v kategorii Boutique Hotely 2022 a Vítěz v kategorii Rakousko 2023. A co vás dostane? Vana na terase!

Sloho Bergurlaub

Projekt Sloho se nachází v srdci Štýrska v malé vesnici Hohentauern a nabízí 9 útulných apartmánů s pohádkovými výhledy na místní kopce. Společným jmenovatelem tohoto ubytování jsou cit pro detail a rodinná atmosféra.

Apartmány jsou kompletně vybavené kuchyní a balkony, čtyři z nich navíc nabízí i soukromé sauny s výhledem na místní dvoutisícovky. Pro všechny hosty je k dispozici borovicová sauna, v malé kavárně si každý může kromě kávy a vína koupit i vybrané místní produkty nebo si objednat snídaňovou bedýnku s čerstvými vejci, mlékem či tvarohem. Stejně velkoryse vám personál připraví i piknikový batůžek, se kterým můžete vyrazit druhý den na túru. A že okolí stojí za to! 

Vyrazíte s námi objevovat Rakousko? Celou nabídku najdete tady.  :)

Similar articles