Tak tohle je Kolovna

15. August 2019
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Už nějaký ten pátek objevujeme nová kouzelná místa ze sedla cyklistického kola a přinášíme tipy na cyklovýlety na našich nových profilech na Facebooku a Instagramu jako Amazing Places na kole. A v rámci tohoto projektu spolupracujeme právě s Kolovnou, kterou v našich příspěvcích můžete často vídat.

 

Kolovnu jste možná zaregistrovali mnohem dříve, a to v podobě penzionu Kolovna, protože patří mezi vůbec nejstarší členy našich kouzelných míst. Penzion, který byl původně určen cyklo nadšencům, najdete v severomoravské obci Hynčice pod Sušinou. Mezi kopci začínajících Jeseníků a Králickým Sněžníkem vám penzion poskytne skvělé zázemí pro nespočet sportů a turistických výletů. 

 

Kolovna má ale také své Bikecentrum & Bistro, které je oddělenou součástí penzionu. Hosté i kolemjdoucí turisté se tu mohou zastavit na občerstvení, odpočinout si po výletě nebo využít nové víceúčelové hřiště s umělým povrchem. Především je tu ale testovací centrum s možností vyzkoušet různé typy kol a elektrokol značky Bergamont, v nabídce k prodeji jsou také základní komponenty a vybavení, postarají se vám tady o kompletní servis kol nebo doporučí trasy a výlety po okolí.

 

Na své si tu brzy přijdou také zkušení bajkeři, protože v lesích nad Bikecentrem vznikají trailové stezky a podle toho, co jsme zatím viděli, to bude paráda. Adrenalin ale zažijete i v nedalekých Rychlebských stezkách, které jsou určeny už zkušeným cyklistům, kteří ovládají jízdu v technickém terénu. Pokud se nebojíte výšek, na kole či autem si můžete zajet na Dolní Moravu a projít se po známé Stezce přímo v oblacích. Bokem turismu ale zůstanete v okolí penzionu, kde jsou krásné výhledy, nová rozhledna a skvělé trasy pro horská kola i elektrokola.

 

V neposlední řadě najdete pod konceptem Kolovna také cyklo prodejny a půjčovny, odborný servis a spoustu doplňků, oblečení a kol také na jejich e-shopu. Ať už vás zajímá hit posledních sezon, gravel kolo, nebo spíše čím dál oblíbenější elektrokola, jízdu na nich si můžete vyzkoušet v Praze, Brně a brzy také v Ostravě. V pražské Troji je dokonce showroom, a to hned u Zoo a vltavské cyklostezky. Takže tu po cestě můžete očíhnout nové kolekce, osvěžit se vychlazenými limonádami nebo půjčit kolo a rovnou vyrazit někam na výlet.

Similar articles