Noc pod hvězdami ve Vile Volman

17. June 2024
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Milovníci krásné architektury a kouzelných míst, zbystřete! Rádi bychom vás pozvali na jedinečný zážitek do funkcionalistického skvostu, Vily Volman – Spaní pod hvězdami. Ať už jste zvyklí objevovat kouzelná místa, nebo jen toužíte po výjimečné noci, tahle akce vás okouzlí.

Vila Volman: Klenot mezi vilami

Jen kousek za Prahou, v malebných Čelákovicích, se ukrývá Vila Volman, dílo architektů Karla Janů a Jiřího Štursy, postavené v letech 1938-1939. Tento funkcionalistický poklad se pyšní nejen svým minimalistickým designem, ale i harmonickým propojením s přírodou. Čisté linie a velká okna vám nabídnou pohledy do pečlivě upravené zahrady, kde najdete klid a inspiraci.Vila prošla citlivou rekonstrukcí, která z ní učinila perfektní místo nejen pro milovníky architektury, ale také pro ty, kteří hledají neobyčejné zážitky. Právě tady se spojuje historická elegance s moderním pohodlím – ideální místo pro prohlídky a speciální akce.

Spaní pod hvězdami

Představte si, že usínáte pod širým nebem, obklopeni vůní letní zahrady a šumem větru v korunách stromů. Spaní pod hvězdami ve Vile Volman vám přesně toto nabídne. Jedná se o exkluzivní událost, která se koná 15. - 16. a 17. - 18. srpna a zaručuje romantiku i exkluzivní dobrodružství.

V ceně pobytu najdete nocleh na terase nebo uvnitř vily, degustační večeři, brunch, ambientní živou hudbu od Pierre Urban, komentovanou prohlídku vily, lekci ranní jógy a ty nejměkčí lůžkoviny a ručníky.

Spaní pod hvězdami ve Vile Volman není jen obyčejná noc v přírodě. Je to příležitost prožít něco výjimečného v prostředí, které vás uchvátí svým kouzlem a klidem. Kapacita akce je omezená, takže neváhejte a zajistěte si své místo co nejdříve. Své místo si můžete rezervovat zde.

Přijďte a nechte se unést kouzlem Vily Volman. Tento exkluzivní večer pod hvězdami vám přinese zážitek, který si ponesete v srdci ještě dlouho po návratu domů.


 

Similar articles