Oáza klidu v Polském Mezilesí

18. July 2024
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Představte si ničím nerušený víkend v malebném ubytování uprostřed lesa a v té nejlepší možné společnosti. Ať už je to s vašimi dětmi, romantika v páru, nebo klidně s kamarádkou, nudit se nebudete v žádném případě.

Trzy Morza aneb “Dom v Gorach”  je rodinný apartmán, ve kterém vás majitelé vřele přivítají jejich skvělou atmosférou, klidem a tím nejmilejším přístupem. Jejich kouzelné obydlí pod korunami stromů vás omámí natolik, že už budete chtít zůstat napořád.

Tam, kde při usínání slyšíte naprosté ticho, pozorujete hvězdy na obloze a tvoříte si vlastní příběh. Tam, kde se vám ráno nechce z postele a kde zapomenete na všechny své starosti.

Domácí piknikový koš

Pokud jste milovníci dobrého a hlavně kvalitního jídla, rozhodně zde nešlápnete vedle. Můžete si nechat připravit koš plný dobrot, o kterém se vám bude po odjezdu ještě stále zdát. Kozí sýry, čerstvé mléko, křupavé domácí pečivo a sladká tečka na závěr. Každý den je koš jiný a díky tomu tak  ochutnáte co nejvíc skvělých jídel, které rozhodně potěší vaše chuťové pohárky.


Magická atmosféra

Západ slunce při zpěvu ptáků tady nabírá úplně jiných rozměrů. K tomu sklenice vychlazeného vína a můžete si užívat romantiku, na kterou budete ještě dlouho vzpomínat. 

Dobrodružství v okolí

Pokud byste přeje jen chtěli z této oázy klidu na chvíli utéct za dobrodružstvím, pouhých dvacet minut autem se odsud nachází Dolní Morava, která nabízí hned několik možných aktivit. Vybrat si můžete od Stezky v oblacích, sjezd na koloběžkách, i trošku adrenalinovější zážitek v podobě bobové dráhy. Také si můžete zajet do nedalekého polského městečka, nebo se jen potulovat objevovat krásy přírody.

Tak či tak, jedno je jisté. Na pobyt v Trzy Morza jen tak nezapomenete. Podobně jako Natálka Endrychová, která spolu s námi tohle místo navštívila a své dojmy s láskou sepsala. 

Similar articles