Pojďte slavit a bavit se

16. July 2024
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Hledáte ideální místo pro oslavu narozenin nebo rozlučku se svobodou? Připravili jsme pro vás tipy na kouzelná místa, která jsou jako stvořená pro jakýkoliv typ "soft" party. Ať už plánujete komorní oslavu nebo rozlučku s přáteli, tato místa vám nabídnou nezapomenutelné zážitky a pohodu. Vyberte si to své a užijte si nezapomenutelné chvíle na kouzelných místech.

VIPLiving Houseboat

Procházeli jste se někdy kolem Vltavy a přemýšleli, jaké by to bylo přespat na řece? Teď můžete, a dokonce v naprostém luxusu. Poblíž Vyšehradu kotví 12 m dlouhý houseboat a čeká jen na vás. Zažijte intimní oslavu s přáteli nebo rodinou na břehu řeky a nádherným výhledem na Prahu. 

Hotel PERK

Svébytný, zásadní i uhrančivý je prostor nově zrekonstruovaného městského hotelu Perk v centru Šumperka. Milovníci kvalitní architektury a světového designu si v něm přijdou na své. Tvary, barvy, struktury, světla a celkový estetický koncept dělá Perk jedinečným místem na mapě českého hoteliérství, který rozhodně stojí za to prožít. Intimně, beze slov a třeba rovnou v luxusním prezidentském apartmá na střeše budovy. V tomto hotelu zažijete tu pravou designovou oslavu!

Herbarium Boutique Hotel

Elegantní soft party můžete zažít i v doslova vyklvetlém hotelu v centru Olomouce, který je známý pro svůj osobitý styl a útulnou atmosféru.  Hotel se pyšní květinovými aranžmá a interiéry inspirovanými přírodou. Vychutnejte si pohodlí luxusních pokojů, relaxujte na zahradě nebo vyražte do víru města vše pořádně oslavit!

Long Story Short Hostel & Café

Pro méně formální oslavy doporučujeme olomoucký Long Story Short. Důraz na kvalitu a design tvoří stylové a pohodlné pokoje, společenské prostory a skvělá kavárna dělají z tohoto hostelu ideální místo pro setkání s přáteli. Majitelka Eva vytvořila na Hané ubytování, do kterého se sjíždí celá republika.

V Bezovém Údolí

V údolí říčky Rokytky, kousek od Liberce, leží pohádkové místo, které předčí veškerá vaše očekávání o citlivé rekonstrukci, úctě k tradičním hodnotám či minimalismu v designu. Vznikl zde ojedinělý butikový hotel a zážitková restaurace s pekárnou. Kromě překrásného objektu, přátelské pohostinnosti a skvělé kuchyni vás čeká zážitek, který nelze jednoduše popsat slovy. Užijte si soukromou oslavu v krásné zahradě a užijte si večerní grilování s přáteli i rodinou. 

Náš Mlýn

Architekti Nikol a Victor našli na Drahanské vrchovině opravdový poklad - mlýn, který se rozhodli přetvořit v nádherné místo. Jejich skvělý cit pro detail a kombinaci materiálů a barev je vidět na každém kroku. Zažijte jedinečné bydlení a spaní v dřevěných domcíh s manželskou postelí. Usněte s hvězdami nad hlavou a nechte se ukolébat vůní dřeva a bzučením nočního hmyzu. Náš Mlýn je ideální pro pracovní setkávání, školení, jógové pobyty, degustace i svatební den. 

Vinařský dům Mařatice

A pokud jste milovníci vína, Vinařský dům Mařatice v Uherském Hradišti bude tou pravou volbou. Nasajte atmosféru původního historického sklepa z roku 1739 zakončeného rotundou, která je spojnicí do galerie vín. Ty si můžete vychutnat nejen tam, ale také u bazénu. Bydlet budete v historickém domě nebo v samostatné budově přímo pod vinicí. 

 

 

Similar articles