Poslední jarní wellness: Pět kouzelných míst pro relax

22. May 2024
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Jaro je období plné kontrastů. Zatímco sluníčko již příjemně hřeje, občas nás ještě překvapí chladné a deštivé dny. To je ideální čas pro wellness pobyty, kde se můžete zahřát v sauně nebo vířivce a zároveň si užít první paprsky. Projděte si s námi pět kouzelných míst, kde si můžete užít nezapomenutelný jarní odpočinek.

Apartmány Český ráj & Biokolna

V srdci Českého ráje, jen hodinu a půl od Prahy, najdete apartmány ideální pro milovníky přírody a ekologie. Biokolna je postavena z lokálního dřeva a nabízí luxusní privátní wellness s finskou saunou a venkovním ochlazovacím bazénem. Užijte si domácí snídaně, které vám přinese přímo na pokoj majitel a vychutnejte si vyhlášené lívance​. 

Endemit Boutique Hotel & Spa

V Beskydech najdete moderní Endemit Boutique Hotel & Spa, který kombinuje luxusní ubytování s přírodními prvky. Hotel nabízí širokou škálu wellness služeb, včetně sauny s výhledem na hory a venkovního vyhřívaného bazénu. Kromě odpočinku si tu i pochutnáte, lokální suroviny, tradiční recepty a výborná moravská vína jsou základem a filosofií skvělé hotelové restaurace s konceptem otevřené kuchyně. Perfektní místo pro ty, kdo hledají klid a regeneraci v prostředí krásné přírody.

Resort Kovárna Frýdštejn 

V Resortu Kovárna ve Frýdštejně se můžete těšit na stylové wellness centrum s vnitřním bazénem, finskou saunou a vířivkou. Pečlivost a vytříbený vkus majitelů najdete schovaný i v těch nejmenších detailech. Každý kousek nábytku je svědomitě zvolený tak, aby výsledek působil jako pastva pro oči a poskytl maximální pohodlí a zasloužený odpočinek. Každé apartmá je jiné a každé si vás získá svým vlastním kouzlem. Resort patří zamilovaným. Nikam nespěchejte a věnujte se sami sobě. 

Hotel Ostrov

Uprostřed lesů, skal a rybníků dobijete energii v příjemném prostředí hotelu s bazénem a privátním wellness. Hotel Ostrov v Labských pískovcích nabízí úchvatné výhledy a moderní wellness centrum s vnitřním bazénem, vířivkou a saunami. Je ideální volbou pro ty, kdo chtějí kombinovat odpočinek s outdoorovými aktivitami, jako je pěší turistika nebo cyklistika v okolních skalách​. Okolí Českosaského Švýcarska nabízí nepřeberné množství turistických tras, které zvládnou i ti nejmenší.

Boutique Hotel SwissHouse

V Mariánských Lázních doporučujeme Boutique Hotel SwissHouse. Zažijte Mariánky trochu jinak. Hotel je mimo centrum, obklopený pohádkovou krajinou lázeňských lesů a parků. Je to místo, kde už ve dveřích voní domácí buchty, z oken vás konejší pohled do zahrady a starosti se rozplynou pod rukama profesionálního maséra. Po wellness procedurách si můžete vychutnat procházku po krásném lázeňském městě nebo navštívit některou z místních kaváren​. 

Všechna místa, které vám bez ohledu na počasí poskytnou potřebný odpočinek a načerpání nové energie, najdete na našem webu v sekci inspirace celý den v županu.

Similar articles