Udělejte radost

25. July 2019
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Boutique hotel Swisshouse
Představte si místo v parku, kde si budete připadat jako na samotě. Místo, kde už u vstupu voní domácí buchty, za oknem máte výhled do zahrady a odpočinek si užijete v rukou profesionálního maséra. V hotelu SwissHouse v Mariánských Lázních vládne neskutečná domácí atmosféra, kterou vám dodá i manželský pár majitelů, kteří pro vás udělají, co vám na očích uvidí. Klidně i zmrzlinu z lázeňských oplatek.

 

Café fara
Tohle místo v moravské Klentnici bylo stvořeno pro sladké nicnedělání. Už při příjezdu vás začnou rozmazlovat nápojem na přivítání. Vychutnat si můžete skvělou bio kávu a v muzeu si dokonce prohlédnout 100 let starý kávovar. Navštivte místní vinný sklípek a dosyta si užijte jejich kuchyni, kde používají především lokální suroviny, nebo dokonce ty, které si vypěstovali na vlastních políčkách. K dokonalému relaxu pak určitě přispějí bazén i sauna.

 

Na dobré jídlo tak trochu z cesty

Restauraci Signature byste hledali asi těžko, nachází se totiž v prostorách hotelu a casina victory u dálnice D1 v Popůvkách u Brna. Když ale vejdete, budete mít pocit, že jste se ocitli v úplně jiném světě. Dokonalý design připomínající les s kombinací perfektního jídla musí jednoduše uchvátit každou. V kuchyni vládne Pavel veltruský a připravil skvělé letní lehké menu.

 

Celý článek si můžete přečíst zde.

Similar articles