Proč je Hotel Plumlov Amazing Place

29. March 2017
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Víkend, jak má být. Půjčily jsme si auto a vyrazily na doporučené místo přes Amazing Places. Okouzlil nás Hotel Plumlov, byla to jasná volba. Obě milujeme vodu a zeleň a toto všechno tento hotýlek splňuje. V létě je to tady určitě ještě o mnoho krásnější a zelenější, ale odpočívat jsme chtěly už teď.

Při příjezdu nás přivítal zpěv ptáčků a s ním pocit, že jsme skutečně na místě stvořeném pro dokonalý relax.

 

Pokoj č. 21. Božsky prosluněný pokoj se dvěma okny a výhledem na nádhernou Plumlovskou přehradu. Skutečná potěcha pro oko. Zamilovaly jsme se hned napoprvé. Tenhle pokoj bychom neměnily. Tedy možná jen za svatební apartmá s vířivkou.

 

Po příjezdu je třeba se zahřát a dopřát si odměnu. Takže čajíček, svařáček a mrkvový dortík. Hned se lépe spalo.

 

Po tom, co jsme se vyspaly do růžova a probudily nás sluneční paprsky, bylo na programu hned ze startu zase jídlo. Ale je třeba si dopřávat, žijeme jen jednou. Na snídani ve velkém stylu nemůžeme mít námitek. A co skvěle korespondovalo se vzhledem interiéru ve stylu první republiky a dokonale podtrhlo ranní pohodu? Nádherná hudba z 30. let. Do dalšího dne nás příjemně naladil i velmi ochotný a milý personál.

 

Po snídani následovalo čerpání energie ze slunce a vodní hladiny. Tohle místo se nám moc líbí, o tom žádná. A ač to ještě určitě neplánujeme, tak nějak samovolně jsme si řekly, že tohle místo je jako stvořené pro bezchybnou romantickou svatbu.

 

A že je tady spousta možností, co dělat, o tom není pochyb. Zaběhaly jsme si kolem přehrady... 

 

Zablbly před Zámkem Plumlov,

 

a mít kola, tak to tady obkroužíme v okruhu několika set kilometrů. V blízkosti je totiž hrad Bouzov, zoologická zahrada, jeskyně a spousta další zajímavých míst. Prostředí je tu opravdu krásné a určitě stojí za prozkoumání. A jaro a teplo už se derou na povrch v podobě prvních sněženek, takže návštěvníci Plumlova se už brzy mají ještě více na co těšit.

 

Lavičky u hotelu a u vody. Není nic lepšího, než si jen tak sednout, vypnout mozek a odpočívat s pocitem, že jsme pro sebe něco udělaly. 

 

A ne se jen ládovat tunami bezchybných delikates jako při pozdním obědě. S takovou bychom se za chvíli mohly tak akorát kutálet kolem přehrady…

 

A navíc, kdo tady přijede, zařadí se mezi hvězdy. Hotel totiž navštěvují známé osobnosti jako Richard Krajčo nebo Ondřej Havelka. Tak vzhůru do toho. My už se mezi ně zařadily :)

 

Sylva a Lucka

Similar articles