Krása se skrývá v detailu

23. July 2019
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Aparthotel Svatý Vavřinec vás příjemně překvapí už zvenku, a to nejen svou architekturou, ale také službami, které poskytuje. Již při příjezdu si všimnete, co vše k němu patří — samozřejmostí je restaurace, dále tu najdete prodejnu se sportovním vybavením, servis lyží, lékárnu a supermarket. Záhy vás čeká další překvapení, které se skrývá v podobě krásného a útulného lobby, kde byste u roztopeného krbu nejraději trávili každý večer se sklenkou dobrého vína. A v tu chvíli víte, že jste v dobrých rukách.

 

Majitelé se nechali inspirovat trochou Itálie, částí Švýcarska a kouskem Rakouska a z každého si vzali to nejlepší. Vzniklo tak designové ubytování s wellness a natolik špičkovou kuchyní, že budete chtít z menu ochutnat úplně všechno.

 

Aparthotel se skládá ze čtyř budov, ve kterých najdete studia pro dvě až čtyři osoby a různé typy apartmánů (až pro deset osob). Ty jsou, jak už jsme se zmiňovali, promyšleny do posledních detailů a některé z nich disponují balkonem. Kuchyňky jsou vybaveny vším, co budete během svého pobytu potřebovat — od mikrovlnky, trouby, myčky až po pračku. A pokud by se vám nechtělo do vaření, můžete využít hotelové snídaně, po-případě se během dne najíst v místní restauraci.

 

Kdybyste se chtěli opravdu rozmazlovat, pronajměte si mezonetový apartmán, do kterého se vejde až osm osob a patří k němu venkovní vířivka a finská sauna. Ale nemějte obavy, i pro ostatní hosty tu mají wellness, kde je volně k dispozici finská a parní sauna, vířivka, Kneippův chodník nebo třeba zážitkové sprchy. Stále vám to přijde málo? Pro tento případ jsou tu pro vás maséři, kteří vás budou hýčkat. Naše doporučení: masáž hlavy a obličeje vás dokonale uvolní.

 

Čím Svatý Vavřinec opravdu vyniká, je nabídka aktivit, jimž se můžete věnovat přímo v aparthotelu. O zábavu tu budou mít postaráno jak ti nejmenší, pro které je připraven krásný dětský koutek, tak i ti starší. Najdete tu hernu pro teenagery i pro dospělé. Stolní fotbálek, domácí kino, golfový trenažér, šipky — řekněte sami, co by vás nejvíce bavilo. A pokud byste dostali chuť na sklenku dobrého vína, buďte bez starostí. Aparthotel má také svou vinotéku a vinárnu.

Starost o hosty je tu vždy na prvním místě a myslelo se tu opravdu na všechno. Užijte si bezstarostný pobyt v Krkonoších právě zde.

 

Celý článek si můžete přečíst zde.

Similar articles