Uspořádejte konferenci s aktivním odpočinkem u našich sousedů

20. February 2024
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Překročte hranice komfortního prostoru známých zasedacích místností. Vyjeďte s týmem k sousedům a posuňte úroveň i náplň teambuildingu zase o něco výš. Hledáme pro vás kouzelná místa, kde snadno skloubíte pracovní povinnosti s aktivním odpočinkem, dobrodružstvím v přírodě a antistresovým pobytem ve wellness. 

Horský hotel Sliezsky dom

U našich slovenských sousedů zkombinujete firemní konferenci, teambuilding i odpočinek. Hotel se nachází vysoko v horách, přímo pod Gerlachovským štítem v nadmořské výšce 1670 mn.m. Jen stěží najdete lépe položený hotel, z něhož se můžete kochat nekonečnými výhledy na Tatry, kamkoliv se pohnete. V hotelu jsou vybavené konferenční prostory, takže tu zvládnete kolegům odprezentovat vše, co potřebujete. Pokoje si můžete vybrat po dvou nebo se rozdělit do vícelůžkových apartmánů. Horskou túru pak můžete pojmout jako formu týmové stmelování. Přímo od hotelu vede několik stezek, a pokud se nebojíte větších výzev, pak to můžete vzít rovnou na Gerlachovský štít. Jak si lépe odpočinout na konci dne než ve wellness centru? Završte den relaxací ve vířivce či sauně s jedinečným výhledem na Velické pleso, okolní štíty a vodopád.


Salamandra resort a hotel

Další slovenský poklad, jako dělaný pro pracovní teambuilding, jsme našli hluboko v srdci Štiavnických vrchů. Pokud řešíte větší kapacitu, je tohle místo ideální. Do 56 pokojů se celkem vejde 130 osob. Standardní dvoulůžkové nebo rodinné pokoje pro čtyři až šest osob s oddělenými ložnicemi jsou útulnou variantou. Kromě kouzelné a klidné přírody, daleko od ruchu města, si tu užijete také gastro s klasikami slovenské kuchyně. Na jaře a v létě tady využijete horská kola a taky pohorky. U jezera můžete chytat ryby a v lesích trhat houby. Odpočinkovou část programu zajisté odbavíte ve wellnes s šestnáctimetrovým bazénem, saunami a vířivkami. Spojte firemní poradu s aktivním odpočinkem a utužte nejen vztahy, ale i zdraví. Tady si skvěle užijete společné chvíle jak v létě, tak v zimě.


Grand Hotel Kempinski

Vybíráte místo pro firemní retreat? A co takhle pojmout utužení týmu opravdu stylově a noblesně? Slovenský hotel Kempinski je pojmem sám o sobě. Je to luxusní, pohádkový prostor, ve výšce 1351 metrů nad mořem. Z jeho historických pokojů budete mít Štrbské pleso jako na dlani. Je to prostor, který na vás dýchne atmosférou královských časů a zároveň poskytne nadstandardní pohodlí dnešní doby. Z konferenčních prostor tady budete mít dechberoucí výhledy. Pro teambuilding má Kempinski přímo nabídku balíčků na míru, takže s plánováním programu rádi podají pomocnou ruku. Příroda a okolí nabízí nespočet výletních cílů, turistických tras, cyklostezek i lyžařských sjezdovek. Stmelujte firmu v inspirativním prostředí.


Lemon Resort Spa

Pokud chcete kolegům dopřát opravdu jedinečný zážitek, zorganizujte firemní výlet do polského Lemon Resort Spa. Blízkost krásného jezera a hor vás dostane na první pohled. Resort nabízí pokoje ve čtyřech různých kategoriích, vždy ale můžete očekávat moderní a vkusně zařízené interiéry, útulno a naprostý komfort. Celková kapacita je 160 osob a 60 pokojů. Nekonečná vodní plocha Rožnovského jezera a zvlněná krajina pohoří kolem pak přirozeně skýtají nepřeberné možnosti pro aktivní i pohodové vyžití. Pokud by aktivitám venku nepřálo počasí, můžete klidně celý den strávit ve wellness nebo u hotelového bazénu. Za každého počasí tady je co dělat. Využít můžete také hotelové posilovny nebo squashového kurtu. 


Hotel Bergo Resort&Spa

Szklarska Poręba vám možná v názvu bude znít celkem exoticky, ale přitom je to doslova co by kamenem ze Sněžky dohodil, na polské straně Krkonoš. Nemusíte tedy cestovat příliš daleko, abyste si s kolegy a klienty užili perfektní teambuilding. Korporátní program se tu ponese na vlně opravdového luxusu. Hotel Bergo Resort&Spa se může pochlubit pěti hvězdami a vše, co v názvu slibuje, tu najdete v té nejlepší podobě. Zažijete tu luxusní wellness s výhledem do opravdové horské zeleně i tradiční (polskou) krkonošskou kuchyni v moderním podání. Pokud sem přijíždíte také za aktivním odpočinkem nemohli jste si vybrat lepší lokalitu. Skvělé je tu v zimě i v létě. Největší skiareál v polských Krkonoších Szrenica nabízí 12 km udržovaných tras různých úrovní. V létě nasadněte na kola a objevujte místní krajinu po vyznačených cyklotrasách. 


Tremonti

Další možnost pro týmový výjezd nabízí Karpacz, polské městečko jen kousek za hranicemi. Tremonti Hotel Karpacz ve svém názvu navazuje na tři velikány zdejší krajiny - Śnieżka, Kopa a Skalny Stół. Vy je budete mít ze svého pokoje jako na dlani a tušíme, že ten výhled se stane i jednoznačnou výzvou k objevování zdejší kouzelné i jedinečné horské krajiny. Právě díky svému umístění je hotel skvělým výchozím bodem pro solidní túry i méně náročné toulky národním parkem, ale také pro všechny ostatní horské aktivity. I tady si můžete teambuilding zpestřit odpočinkem ve wellness. Nejde si nevšimnout, že se majitelé hodně inspirovali v Itálii. Poznáte to nejen v interiéru, ale také v místní kuchyni. V Tremonti se budete cítit v tom nejlepším slova smyslu trochu jako doma a trochu jako v italských Alpách.


Hotel Seidorf

Potřebujete teambuilding šitý na míru? V Seidorfu vám s plánováním pomohou. Stylové prostory, prvotřídní menu, báječné wellness&spa, ale i umění a sport. A to vše v krásné horské scenérii. Ideální kulisy pro upevnění týmových vazeb a pozitivní naladění. Hotelové pokoje jsou zařízeny v šesti různých standardech a vždy jsou neotřelou kombinací moderního a tradičního horského stylu. Z každého z nich se můžete kochat výhledy na krkonošská panoramata či malebnou lagunu Sosnówka. Konferenční místnosti jsou vybaveny veškerou technologií pro profesionální prezentace, a to vše v kombinaci s nádherným výhledem na okolní krajinu. Jako odměna za celodenní školení pak může být večer strávený ve wellness. V nepřeberném množství relaxačních procedur, masáží a rituálů si zcela jistě každý najde to své. Nás okouzlily venkovní vířivky a hlavně infinity pool s infinity výhledy. Tohle místo je jako stvořené pro firemní výjezd za sportem i relaxem. 

Similar articles