Pro hosty modré z nebe

7. January 2019
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Mezi stromy probleskuje teplé světlo linoucí se z velkých oken. Na krajinu se snesla tma a nás vítá penzion Rekovice, jako stvořený pro všechny, kdo chtějí mít pohodlí a zároveň by rádi zůstali takřka jednou nohou v přírodě.

Zvonička na Horečkách a nedaleké Trojanovice tvoří jednu z pomyslných bran do krajiny Moravskoslezských Beskyd. Kdo vstoupí právě tudy, může se v Rekovicích těšit na příjemné ubytování, vynikající jídlo z lokálních surovin a širokoúhlé vizuální zážitky.

 

Penzion nabízí k ubytování šest pokojů ve velikostech pro dva i celou rodinu. V přízemí se nacházejí prostory restaurace schopné pojmout až ke stovce hostů. Jednoduchý interiér, na němž se podílela architektka Romana Mališ Bílková, ctí přírodní materiály.

 

Restaurace a penzion Rekovice stojí doslova uprostřed lesa a nabízí doširoka otevřený výhled do ticha mezi stromy, které sem tam naruší srna na cestě ke krmelci. Když jsme tu večeřeli my a vychutnávali si kromě lahodného jídla zmíněný výhled, srnky už asi spaly. Ráno měly v krmelci nachystanou královskou snídani, jak jsme zjistili při procházce po té své, neméně královské.

 

O tom, jak se za poslední roky změnila podoba našeho cestování po rodné zemi a více z návštěvy redakce magazínu SOFFA v penzionu Rekovice se můžete dočíst ZDE nebo v tištěné verzi jubilejního 30. vydání, jehož tématem jsou právě proměny.

Similar articles