Kouzelná místa kousek za humny

15. February 2018
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

„Možná je to tím, že lidé jsou hladoví po cestování doma a tento projekt je právě tím, který vás může navést tím správným směrem,“ říká zakladatel projektu Petr Kotík.

„Podobných projektů v rámci sociálních sítích a internetu u nás moc není. Už na první pohled je vidět, že celý tým Amazing Places, tým převážně mladých lidí, odvádí svou práci s láskou a s velkou pokorou a odpovědností.“

 

Na stránkách amazingplaces.cz nenajdete místa, kam by se vám nechtělo, otázka spíše bude, co si člověk může finančně dovolit, a pak také, udělat si plán a případnou rezervaci na kouzelná místa včas.

 

Další důležitou součástí projektu je to, že všechna místa cestovatelé z Amazing Places osobně navštěvují a snaží se o nich dát vědět i ostatním, tedy pokud sami místo ocení dovětkem amazing, resp. kouzelné...

 

Projekt Amazing Places je podle Petra Kotíka v podstatě destilátem poučených retronálad poslední doby, dnešní mladí Češi už velice dobře vědí, že se ráj nenachází pouze v zahraničí, a že tráva na druhé straně zeměkoule není o nic zelenější. Zároveň jsou nároční, mají jasno v tom, co hledají a chtějí, a také to, že za kvalitu už si nebojí připlatit. Dobré věci nejsou zadarmo.

 

„Nejvíce nádherných míst, které jsme v posledním roce objevili, byly z Beskyd a Jeseníků. A vypadá to, že i v letošním roce tento trend bude pokračovat, což je příklad i zcela nově otevřeného nádherného hotelu Endemit,“ říká Petr Kotík.

 

Celý článek naleznete zde 

Similar articles