Zpustošená stodola se proměnila v kouzelné místo, kde se zastavil čas

2. November 2020
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Když majitelé zpustošenou Lichtensteinskou hájenku s přilehlou stodolou koupili, mnozí jim říkali: „Tu barabiznu zbourejte a postavte něco pořádného!“ Nedali se a „barabiznu“ trochu opucovali, vyspravili a teď je připravená podělit se o své obrovské srdce se všemi, kteří hledají útěk z města, klid, pohodu a kteří chtějí (znovu)objevit nejdokonalejší krasavici světa – přírodu.

Návštěva této stodoly je opravdovým zážitkem pro každého, kdo má rád vkusný design, poctivé řemeslo a ctí odkaz historie. Odhalené kamenné a cihlové zdivo, přiznané dřevěné stropy a stěny u vestavby – to vše vytváří jedinečnou autentickou přírodní atmosféru, v níž se každý musí cítit dobře. Inspiraci pro zařízení a vylepšení vlastního domova tu najdete doslova na každém kroku, ať už se pohybujete v obývací části, kuchyni, jídelně, v některé z ložnicí či koupelně.

Lichtensteinská stodola

 

Z terasy se vchází do obývacího pokoje spojeného s jídelním prostorem a vybavenou kuchyní s kachlovým sporákem. Díky proskleným dveřím máte les stále jako na dlani, vedle je umístěna koupelna se sprchou a WC. Po schodišti, pod nímž se nachází malá šatna, se dostanete hned do trojice ložnic - Lesní, Dubové a Pomněnkové.

Lichtensteinská stodola

 

Malou brankou za stodolou zase snadno vklouznete do lesa, kde můžete do krmelce přihodit třeba mrkev – srnky si na ní jistě rády pochutnají, je to úžasná podívaná. Kdyby náhodou nepřišly, nakrmíte alespoň „domácího“ srnečka Koliho, kterého majitelé zachránili a už s nimi zůstal. Okolí vybízí rovněž k tomu vyrazit na houby, jahody či borůvky, vyjet si na kole nebo se projít k ohradě s koňmi. 

Lichtensteinská stodola

 

Využijte Dárkové vouchery Amazing Places a udělejte radost svým blízkým. Darujte zážitky, ne věci.

 

Článek vyšel v časopisu Můj Dům

Similar articles