Začtěte se do výběru kouzelných míst

18. November 2020
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Ani letošní podzim jsme nezaháleli a vytvořili pro vás ve spolupráci s vydavatelstvím A11 časopis plný inspirace a tipů na krásná místa. Letos je nejen v novém hávu, ale navíc také okořeněný pohledem do zákulisí týmu Amazing Places. 

Dvanáct kategorií s výběrem skoro 200 kouzelných míst vás zavede do všech koutů Česka, ale také na Slovensko. Ukážeme vám naše letošní novinky, zasníte se u výběru těch nejkrásnějších chaloupek nebo glampingových míst a stoprocentně najdete spoustu inspirace, kam v příštím roce vyrazit.

Od našeho zakladatele Petra Kotíka se kromě jiného dozvíte, jak kouzelná místa vybíráme. Představíme vám také náš Amazing tým a několik nových projektů. Přečtete si rozhovor s nadšeným cestovatelem a milovníkem cyklistiky Jirkou Dužárem, který má u nás na starosti Amazing Places na kole. Nechybí ani nahlédnutí pod pokličku chystaného webu Kouzelné chaloupky spolu s Klárou Honzíkovou, jejíž doménou jsou nejen sociální sítě, ale také právě chalupaření.

Třešničkou na dortu je rozhovor s našimi dvěma ambasadorkami Katkou Saint Germain a Veronikou Arichtevou, které prozradí jejich oblíbená Amazing Places.

 

Nebudeme vám lhát, práce na letošním čísle bylo opět až nad hlavu a pár týdnů se chodilo spát v pozdních nočních hodinách. Ale stejně jako všechno, co děláme, i tohle pro nás byla srdcovka a bavilo nás to moc. Věříme, že i vás bude listování kouzelnými místy bavit a načerpáte z toho inspiraci na měsíce dopředu.

Časopis Kouzelná místa v Česku a na Slovensku 2020 si můžete od 18/11 koupit ve vybraných novinových stáncích anebo si ho objednat online zde. Má 168 stran, stojí 129 Kč a určitě to může být i krásný vánoční dárek. Stejně jako naše Dárkové vouchery, protože darovat zážitek je podle nás prostě nejlepší.

Similar articles