Podzimní víkend v Praze

12. December 2017
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

S létem nic nekončí. Proto jsme si na první podzimní víkend naplánovaly malou dámskou jízdu. První noc jsme strávily ve vinných lázních hotelu Casa Marcello #prekvapeniprovinarku.

 

Óóóó spěte si, v posteli s nebesy…a nejenom, malé privátní wellness, káď plná pěny a víno, masáž přímo na pokoji.

 

Po sobotní snídani jsme se přesunuly do ubytování v samém srdci Prahy, do Apatrmánu U Modré Kachničky. Krásný, nový apartmán nás potajnu přemlouvá, zůstat o trochu déle než na jednu noc. Říká se, že v jednoduchosti je krása a jejich ložnice nás o tom přesvědčila. Ten lustr chceme mít doma. V průběhu dopoledne jsme tradičně vyrazily na trhy na Naplávku #nenesu zodpovědnost za nic, co řeknu před první kávou. Káva z malé pražírny a domácí babiččin koláč na břehu Vltavy chutná nejvíc. Ve spěchu nakoupené dárečky na design marketu, pánové U Modré Kachničky na nás už čekají. ,,Tak co to bude paničky?“ Ne že bychom byly zastánkyně české kuchyně, ale jejich kachna je prostě TOP. Pro ty, co mívají problém si vybrat, mají tu i variaci předkrmů. #CoKristy?

 

Po vydatném obědě jsme si zasloužily trochu odpočinku a hodit se do gala. Po rychlém drinku v Black Angels nás čekal zlatý hřeb dne – výstava Manolo Blahnik.

,, Ó drahý Manolo, jak skvostný jsi, ale na nohou bych tě nosit nechtěla.“

Nejlepším zakončením dne byla návštěva naší oblíbení Manu risto, s číšníkem, který byl prostě Náš. A prosím, 3x ten geniální pistáciový dort s bílou čokoládou. Netřeba rozvádět, stavte se tam. 

 

Po večerní procházce Prahou jsme se neskutečně těšily do peřin, ale k tomu čtení Elle přece něco chybí – horká čokoláda. Jenom z tohoto apartmánu si pro ni můžete vyběhnout v papučích a pyžamu přímo do Starbucksu #what’smore

Nedělní dopoledne se v Praze nese bezpodmínečně ve znamení brunche.  #easylikesundaymorning. Do Spižírny na čerstvě upečenou buchtu a do Mezi srnky na lívance. Cože? Kousek odtud je If cafe? To je jednoduše znamení. Asi i proto sotva stíháme zpáteční vlak. A když jsme nestihly Prosekárnu v Praze, vystupujeme v Pardubicích #itsallabout….prosecco

 

Kristýna Hanková a Adéla Mikešková

Similar articles