7 nejúspěšnějších příspěvků podle vás

18. srpna 2020
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Každý měsíc vás zasypáváme hromadou kouzelných míst, která si získala naše srdce. Každý měsíc si děláme rešerši, které kouzelné místo jste si nejvíce oblíbili vy, naši fanoušci. Je možná na čase vyhodnotit, co se vám líbilo nejvíc od začátku roku. Často nám naprosto zboříte web, při počtu LAJKŮ a prokliků na dané místo a když na to koukáme, vůbec se vám nedivíme. Přátelé, představujeme vám 7 nejúspěšnějších příspěvků tohoto roku.

 

LEDEN - Hideandseek

Nový rok jsme odstartovali ve velkém a ujistili se, jak málo stačí ke štěstí. Hideandseek, neboli moderní vyspělá jednotka na kolečkách, je zářným úkazem toho, že člověk nepotřebuje spoustu prostoru, aby byl spokojený. Příbytek najdete v podhůří Šumavy, na místě, odkud jsou hvězdy na noční obloze na dosah ruky. Chladivá hladina jezera se vás zase ujme po vyhřáté sauně.

 

ÚNOR - Chata v lese

Ubytování na samotě. Ač se na první pohled zdá, že chatka na břehu rybníka v Jižních Čechách je malá a nemůžete se do ní vejít, nenechte se zmást. Klidně se v ní vyspíte i s vašimi dětmi. Každý má občas potřebu sbalit batoh na záda a odjet daleko za město, kde bude mít naprosté soukromí.  Místo, kde neuslyšíte nic, než zvuky lesa a šplouchání ryb v rybníce.

 

BŘEZEN - Srub Midla

Že sruby bývají tmavé a studené? Srub Midla vás v březnu přesvědčil, že to není pravidlem. Užijte si dovolenou ve stráni, kam se vejde celá vaše parta včetně všech dětí. Nechte je běhat po zahradě, zatímco vy rozděláte oheň, ať máte kde opéct špekáčky. Vyrazit sem ostatně můžete během celého roku, hned u chaty najdete Svitavskou sjezdovku.

 

DUBEN - Yard resort

Yard resort kousek za Prahou si získal vaše srdce v dubnu. V době, kdy většina z nás byla uvězněna doma a nemohli jsme cestovat, jsme si plánovali letní dovolenou. A právě tady mají stále ještě volno, stačí mrknout. Vyrazit sem můžete za krásným ubytováním - doporučujeme rezervovat wellness pokoj s vířivkou a saunou a také za skvělou kuchyní, nad kterou se nám jen při pomyšlení sbíhají sliny.

 

KVĚTEN - Ultra Premium Apartments

Kdy jindy vyrazit do Českého Krumlova než právě letos. Brouzdejte městem a ke spánku se uložte v luxusních apartmánech. Přepadne-li vás mlsná, seběhněte do přízemí do bistra Topinka. Na krumlovské poměry se jedná o unikát kombinující moderní kuchyni, prvotřídní koktejly a výběrovou kávu. Horká novinka května!

 

ČERVEN - Ferienparadies Natterer See

V červnu jsme více nakoukli za hranice Česka a nejvíc se vám líbilo rekreační středisko Ferienparadies kousek od Insbrucku. Jedná se spíš o takové městečko, kde najdete všechno. Zaparkujte svůj karavan, ubytujte se v safari lodge s celou rodinou nebo rovnou na stromě. Vyzkoušejte vodní sporty na jezeře, zahrajte si tenis a povečeřte v místním bistru.

 

ČERVENEC - Paseca

Nedivíme se, že glamping je nejpoptávanějším ubytováním tohoto léta. Respektive nejvíce vyhledávaná forma ubytování za poslední roky. Tentokrát minimalistický domek zasazený v bujné zeleni doslova zbořil náš web v červenci. Jen vy, váš doprovod a příroda kolem. Romantika, ticho, klid, procházky lesem, nedaleká Sázava - řeka i město, tohle místo nemá chybu. První volné termíny jsou až na podzim, ale spadané listí a barvící se stromy budou mít také něco do sebe.

Podobné články