7 romantických tipů na Valentýna

27. ledna 2020
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Už jste vymysleli dárek pro svou drahou polovičku ke dni sv. Valentýna? Že je to hloupý americký svátek a k dokazování lásky nepotřebujete datum v kalendáři? To vám sice šlechtí, ale představte si to pánové... Před přítelčinýma kamarádka budete za hrdinu, že jste si vzpomněli a donesli pugét růží. Chcete být opěvováni na celý rok dopředu, vyznamenejte se letos a naplánujte rovnou celý víkend, kde se o vás budou starat a dokonale vás hýčkat.

 

Anybody hotel

Naprostou peckou, kde můžete oslavit svátek zamilovaných, je Anybody v Brně. Díky interaktivní hře, která vás naprosto pohltí a vtáhne do děje bude tento den naprosto jedinečný. Hlavními hrdiny není nikdo jiný než vy a váš protějšek. Erotický náboj během jakékoliv hry v pokoji vás skvěle naladí a věříme, že na letošní Valentýn budete ještě dlouho vzpomínat. Poradit vám, jaký pokoj si vybrat nedokážeme, sami totiž tady nad tím už pěkně dlouho dobu přemýšlíme.

 

Chateau Herálec

Valentýn na zámku? To byste se vyznamenali! Při příjezdu vás bude čekat drink na uvítanou a kytice růží pro vaši ženu. Šéfkuchař pro zamilované připravil čtyřchodovou gurmánskou večeři při svíčkách v restauraci Honoria. Po výborném gastronomickém zážitku je třeba královsky odpočívat ve Wellness & Spa by L’Occitane.Bude na vás čekat prostorná vířivka ve věži s lahví Guyot Choppin brut Champagne společně se sladkým překvapením od zámecké cukrářky. Samozřejmostí je neomezený vstup do celého wellness jako je bazén, finská, bylinková a parní sauna.

 

Monastery Garden

Pokud už jste měli to štěstí a navštívili jste Monastery Garden v Českém Krumlově, chápete nás, proč ho tolik milujeme. A jestli se tam teprve chystáte, po prvních pár minutách to hned pochopíte. Pokoje jsou tak nádherné, až z nich přechází zrak. To nejkrásnější, co si tu můžete dopřát je deluxe pokoj s více prostorem, jak sami majitelé říkají, pro ještě větší nálož lásky (a zavazadel). Navíc tu na vás bude mrkat designová vana a už je jen na vás, jestli se do ní naložíte samo nebo ve dvou.

 

Věděli jste, že většina  kouzelných míst akceptuje naše dárkové vouchery? Teď je pro vás máme v romantickém, růžovém provedení. Stačí jen kliknout a za dvě minuty máte koupeno.

 

Boutique hotel Villa Beatika

Ještě stále mají volno v nádherné prvorepublikové Ville Beatice s výhledem z pokoje přímo na zámek v Českém Krumlově. V rámci ubytování jsou v ceně dvě noci pro dvě osoby, snídaně formou bohatého bufetu, welcome drink při příjezdu a romantická procházka zakončená soukromou saunou. Romantickou atmosféru ještě podpoří aromatická thajská olejová masáž dostávající tělo do celkové harmonie. Na večeři doporučujeme zajít do nedaleké restaurace Le Jardin od spřáteleného Bellevue Hotel Diamond Suites. 

 

Residence u Černého Orla

Pokud se vám nechce vyjíždět z Prahy, ale rádi byste oslavili Valentýn trochu sofistikovaněji než v teplácích před televizí a s pizzou na klíně, chytněte si tramvaj a nechte se dovézt na Malostranské náměstí, odkud to je už jen pár kroků do Residence u Černého Orla. Můžete tu strávit tři dny v krásných dobových prostorech, dopřát si lahev Ventura sektu na pokoji společně s domácím dezertem a večer si pochutnat na tříchodové večeři, která však není součástí ceny balíčku, ale její složení stojí za to. Pochutnat si můžete na tataráku z uzeného lososa, pečeném hřbetu z daňka a na závěr tvarohovou pěnu. 

 

Hotel Paris Prague

Užít si atmosféru 20.let minulého století ve francouzském stylu můžete přímo i v Praze. Ubytovat se můžete v klasickém deluxe nebo executive pokoji nebo si vyberte prostornější junior suite. Kromě romantické květinové výzdoby máte v balíčku tříchodovou večeři  při svíčkách v restauraci Sarah Bernhardt, lahev Mucha sektu s čerstvými jahodami a tradičním dortem Paris a privátní vstup do wellness & spa.

 

Prosecco Residence Marko

Romantika na Jižní Moravě, to zní jako sen. Naštěstí si o tom nemusíte nechat jen zdát, Prosecco Residence Marko vám vaše sny splní. Kousek od Valtic si můžete dopřát luxus jako v italském Toskánsku. V rámci Valentýnského balíčku budete mít pobyt pro dvě osoby na dvě noci se snídaní, welcome drinkem, neomezeným vstupem do wellneess  a třicetiminutovou masáží. Samozřejmě nesmí chybět ani dobré jídlo, pro dámskou polovičku pečená řepa s kozím sýrem a jako hlavní chod losos a pro pány hovězí carpaccio a líčka se šafránovou kaší.

Podobné články