Kouzelný piknik

18. června 2024
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Letní dny a sluneční paprsky přímo vybízí k tomu, abychom vyrazili ven a užívali si kouzlo přírody. A co může být lepšího než si vychutnat piknik na jednom z našich kouzelných míst? Připravili jsme pro vás výběr tří míst, která kromě jedinečného ubytování nabízejí i piknikové koše plné kvalitních surovin.

Ať už toužíte po designovém zážitku na pastvinách, elegantním pikniku u jezírka, nebo horském dobrodružství s výhledem, každé z těchto míst nabízí něco jedinečného a dokáže proměnit váš piknik ve skutečně kouzelný zážitek.

Zikmundov: Designový Piknik na Pastvinách

Pokud hledáte místo, kde se snoubí moderní design s přírodou, pak je Zikmundov tou správnou volbou. Toto kouzelné místo je ideální pro páry, rodiny s dětmi i domácími mazlíčky. Piknikový koš, který pro vás připraví zdejší personál, je skutečným gurmánským zážitkem. Čerstvé suroviny z místního statku, sezónní bylinky a zelenina, to vše si můžete vychutnat na rozlehlých pastvinách, kde vás bude provázet vůně čerstvé trávy a zpěv ptáků.

Vila Čapek: Noblesní Piknik u Jezírka

Pro ty, kteří touží po pikniku s nádechem historie a elegance, je Vila Čapek ideální destinací. Tato prvorepubliková vila se může pochlubit noblesní zahradou a soukromým wellness, které umocní váš zážitek. Piknik si zde můžete vychutnat is se svým pejskem v romantickém prostředí zahrady nebo u malebného jezírka. Vila Čapek je perfektní volbou pro páry hledající únik od každodenního shonu, ale také pro malé skupiny, které si chtějí užít klid a krásu historických dob.

Chata Hradečanka a Jeřabinka: Horské Dobrodružství s Piknikem

Když se řekne horský piknik, pak Chata Hradečanka a Jeřabinka v Krkonoších je bezpochyby tou pravou destinací. Tento boutique hotel leží v nadmořské výšce 1050 metrů a nabízí autentickou horskou atmosféru. Piknikový koš plný domácích výrobků vám umožní vychutnat si jedinečné chutě, zatímco se budete kochat výhledem na majestátní hory. Toto místo je ideální pro rodiny i páry, kteří si chtějí užít přírodu a klid hor.


 

Podobné články