10x Amazing Vily, které budete mít celé pro sebe

29. December 2023
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Buďte aspoň na chvíli pány vlastní vily. Našli jsme pro vás 10 míst, která můžete mít klidně jen pro sebe. 
 

Vila Hradištko 

Už vás zase tlačí toulavé boty? Tomu rozumíme. Jestli chcete vyrazit za pěknou zimní přírodou s celou rodinou nebo i partou přátel, mrkněte se na Vilu Hradištko. Je to kouzelné rekreační sídlo, které se nachází v blízkosti vodní nádrže Slapy. Vila nabízí panoramatický výhled na zalesněné kopce, údolí a řeku. Ocitnete uprostřed lesa, obklopeni krásnou přírodou, a to jen necelých 35 km od hlavního města Prahy. Najdete zde dvě nové budovy, které dohromady ubytují 7 hostů. Větší vila má k dispozici dvě ložnice s vlastními koupelnami, společnou kuchyň a obývací část, kde si můžete užívat krásných panoramat za okny. Menší vila ubytuje dva hosty, kteří budou moci využít vlastní kuchyň, obývací pokoj i koupelnu. Během chladnějších dnů si odpočiňte v sauně nebo vířivce. I tady se budete kochat výhledy, ze kterých zrak přechází. 


Šťastná Samota

Jak už název sám napovídá, Šťastnou Samotu najdete úplně mimo civilizaci uprostřed luk a polí. Můžete si tady jen pro sebe pronajmout 7 pokojů pro 14 osob. Pokud nestíháte setkat se během Vánoc s celou rodinou, co takhle je společně sezvat na leden? Kouzlo tohoto výjimečného místa vás zbaví stresu, nechá zapomenout na starosti všedního dne a umožní odpočinout si v kruhu svých blízkých. Zrekonstruovaná usedlost z 18. století s velkou zahradou, je skvělým místem pro rodinnou oslavu i pobyt s přáteli. Budete tu mít pro sebe kuchyň, dvě obývací části s krbem a díky 4 koupelnám se nemusíte bát, že budete večer/ráno čekat na sprchu. Pokud byste chtěli prozkoumat okolí, najdete tu řadu turistických tras, po kterých se můžete vydat objevovat krásy jižní části Středních Čech. Na dohled je třeba dančí obora.


Vila Republika

Nezvládli jste v prosinci teambuilding? Firemní výjezd si můžete vynahradit kdykoli. Na jaře můžete být alespoň více venku a naplánovat pro kolegy něco akčnějšího. Ve Vile Republika je dostatek kapacity až pro 44 osob. V podhůří Jeseníků to budete mít do přírody opravdu kousek. Ve Vile se o vás postarají přímo milí majitelé, pro které nic není problém a rádi doporučí, kam vyrazit na výlet, dobrou večeři ve Velkých Losinách nebo jak se dostat na sjezdovku. Vila nabízí 7 nových apartmánů, ve kterých najdete všechno, co budete potřebovat. Do největšího z nich se vejde i 10 osob. Když budete mít štěstí na sněhovou nadílku, vezměte si lyže nebo běžky. Možnosti pro sněhového aktivity tu budete mít jako dlani. Po dni stráveném sportem si odpočiňte ve wellness, ve kterém najdete vířivku a saunu


K Vechtru

Jen kousek od Prahy vzniklo další kouzelné místo, které budete mít jen pro sebe. Dům má šest ložnic, obrovský obývací prostor s výstupem do zahrady, která od jara krásně kvete a voní. Je tu bezpočet různých zákoutí, kam se člověk může schovat a užívat si kouzelnou atmosféru tohoto domu, který je vhodný jak pro rodiny s dětmi či bez dětí, ale také pro menší akce např. firemní teambuildingy. V 7 pokojích se pohodlně vyspí 14 lidí. Hlavu můžete vypnout v sauně nebo u ohniště s kytarou. Blízkost Prahy sama o sobě nabízí mnoho výletů a zábavy. V těsném sousedství je asi náš nejznámější hrad Karlštejn, kam se dá pohodlně dojít pěšky, stejně jako např. známý lom Amerika, který je pouhé 3 km odsud. Pro ty aktivnější je tu i možnost navštívit nedaleké Brdy.


Vila Volman 

Tohle je velmi noblesní příležitost, jak si vyzkoušet život na vysoké noze. Architektonický skvost českého funkcionalismu jsme objevili jen pár minut autem za Prahou. Dýchne tu na vás atmosféra prvorepublikové noblesy a velkorysosti, kterou si můžete díky zážitkovému ubytování v jediném apartmánu ve vile vychutnávat plnými doušky. Unikátnost tohoto zážitku potvrzuje i fakt, že se apartmán pronajímá pouze na pár dní v roce. V České republice je podobných míst pouze hrstka. A scénář vašeho dne? Užijte si koupel v mramorové koupelně, projděte se v zahradě s jezerem, vychutnejte si drink se západem slunce na střešní terase. Probudíte se v obklopení krásného dobového nábytku a doplňků z rukou slavných českých designérů. Snídani si dáte ve společnosti srnek, které se často procházejí pod okny ložnice. Zní to lákavě? Vila je koncipovaná jako Adult Only, děti tedy pro tentokrát nechte u babiček a užijte si jen sebe navzájem. 


Villa Dom Carli

Zatoužili jste po dovolené v italském duchu, ale nemůžete odcestovat tak daleko? Bude úplně stačit, když se vydáte do obce Červené Pečky, kousek za Prahou. Najdete tu venkovské stavení v toskánském stylu, obklopené dechberoucí zahradou. Tu si tu ale užijete hlavně na jaře a na podzim. Citlivě zrekonstruovaná tvrz ze 14. století vás ohromí už na první pohled. Uvnitř najdete 5 luxusních apartmánů, ve kterých se vyspí až 16 osob. Dominantou celého panství je velká společenská místnost se dvěma krby, barem a kuchyňkou. Pokud se rozhodnete pro pobyt minimálně na 2 noci, podmínkou je si rezervovat apartmány 2. Jestli vás bude více, můžete si rezervovat 4 apartmány minimálně na 1 noc. V ceně pronájmu je také wellness se saunou a výborný snídaňový koš. Je to skvělé místo na oslavy všeho druhu, od svateb, až po velkolepé narozeniny. 


Vila Rasola

Chcete s partičkou uniknout z města? Zajeďte si odpočinout do Jesenických hor. Vila s otevřenou náručí přivítá až dvacet hostů ve třech apartmánech. I dětem se tu bude líbit. Zážitky z uplynulého dne si můžete předávat u krbu s výhledem na okolní lesy nebo na rozlehlé terase s posezením a grilem. Případně je můžete vstřebávat při relaxaci v místní sauně. Záleží jen na vás, jak si budete chtít své volné dny užít. Lyžování, turistika, toulky přírodou, vyžití pro děti, skialpy, běžky - to vše tady najdete, stačí si jen vybrat. A pro dospělé je tu zábava ve formě vinotéky, ochutnávejte a degustujte, jak je libo. Můžete mít celou vilu jen pro sebe, nebo si můžete objednat jen jeden skvěle vybavený apartmán. V každém apartmánu najdete koupelnu, plně vybavenou kuchyň i obývací pokoj.


Vila Heide

Vila Heide pro vás bude skvělým útočištěm, pokud se jako rodina chcete vydat za přírodou. A pokud milujete architekturu a design, bude tu pobyt pro vás dvojnásobná radost. Tohle kouzelné místo je ideální branou do Českého Švýcarska a Lužických hor. Romantickou přírodu budete mít na dosah. Secesní vilu najdete na kopečku v městečku Česká Kamenice. Budete tu mít městský život na dosah, ale zároveň klid. Vila byla postavena v roce 1908 architektem a stavitelem Josefem Weinoltem pro továrníka Juliuse Heideho a jeho rodinu. Přízemní ateliérový apartmán vám vyrazí dech, a to nejen svými výhledy, ale také stylovým zařízením. Pohodlně ubytuje čtyři osoby, kterým věnuje dostatek prostoru především v obývací části. K té totiž patří romantická zimní zahrada, z níž máte město jako na dlani. 


Mountain Villas Szczyrk 

Láká vás výlet za hranice? A co takhle polská strana Beskyd? Szczyrk nabízí jednu z nejlepších infrastruktur pro aktivní vyžití v zimě i v létě nejen v rámci regionu, ale i celého Polska. Nás na tomhle místě baví mít všechny vymoženosti na dosah ruky a zároveň se šikovně schovat před celým turistickým hemžením. V komplexu Szczyrk najdete 4 dřevěné vily, kde každá pojme až 7 hostů. Vily jsou ideálním řešením, pokud chcete vyrazit s přáteli nebo se širší rodinou, dopřát si společný čas a zároveň mít i dostatek vlastního soukromí. Každý z domků má vlastní saunu i vířivku. K tomu západ slunce nad kopcem nebo nebe plné hvězd a o idylku je postaráno. V zimě tu můžete využít slušných 22 km sjezdovek i paletu skialpových možností.


Villa Hotelu Seidorf

Věříme, že o Hotelu Seidorf, který je svého druhu krkonošskou ikonou luxusu, jste už určitě slyšeli. Tentokrát Vám ale chceme představit jeho mladší sestru - Villu Hotelu Seidorf, které k dokonalosti také nic nechybí a naopak pro mnohé může její komorní charakter skýtat spoustu předností. Villa Hotelu Seidorf se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu a nabízí deset prostorných, perfektně vybavených apartmánů, z nichž každý má i vlastní vířivku, terasu a grill. Hostům jsou zároveň po celou dobu pobytu k dispozici i veškeré hotelové služby a nadmíru pestrá infrastruktura jako jsou tenisové kurty, wellness, bazén. V zimě si můžete zalyžovat na sjezdovce v Borowicích vzdálené jen 2 km od hotelu - hotel zajišťuje obousměrnou dopravu.


 

Similar articles