Vyhlášení nejkouzelnějších míst Amazing Places 2018

30. November 2018
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

První Amazing Party

Ve čtvrteční večer 29. listopadu proběhla první Amazing Party, kterou jsme uspořádali k příležitosti vyhlášení výročních cen Amazing Places 2018. Jsme moc rádi, že se nám podařilo se potkat s velkou částí našich partnerů v jeden večer na jednom místě, a to v krásných prostorách našich kanceláří v karlínské Kotelně.

 

Večerem provázela moderátorská i manželská dvojice Olga a Jakub Plojhar, které občas můžete vidět v našich Instagramových stories na některém z kouzelných míst. Nabitý program nakonec doplnil a zábavu rozproudil hudebník Jirka Burian, známý jako Kapitán Demo.

 

Ale hlavním bodem večera bylo ocenění nejkouzelnějších míst za rok 2018. Tentokrát jsme se rozhodli, že na sebe vezmeme tu zodpovědnost a vítěze vybereme my sami, jako tým Amazing Places. Nikdo jiný totiž všechna místa osobně nenavštívil, a tak jsme jediní, kdo mohou ze všech našich míst vybírat ta nej. Nicméně volba je to i tak čistě subjektivní, jsou to místa, kde jsme se my cítili nejlépe, která nás něčím uchvátila, kde nám spadla brada...

 

Místa vyhlašujeme v jednotlivých kategoriích podle zaměření, typu i velikosti ubytování, stejně jak je můžete najít rozdělené na našem webu, a jsou to vždy tři vítězové. Slavnostní předávání ocenění jsme zakončili vyhlášením absolutního vítěze, pro kterého cenu navrhl přední český designér Rony Plesl, mimo jiné autor známé sošky Českého lva. Jde o ručně broušený křišťál vyrobený v české rodinné sklárně Rückl, která je synonymem prvotřídního broušeného křišťálu od roku 1846.

Pojďte se s námi podívat, co pro nás bylo tento rok top.

UPPER CLASS

BOUTIQUE HOTELY

HOTELY 

PENZIONY

MALÉ PENZIONY

APARTMÁNY

KOUZELNÉ CHALOUPKY

RESTAURACE

SPA a WELLNESS

DESIGN a ARCHITECTURE

NOVINKA ROKU 2018

NEJKRÁSNĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ RESORT

VÍTĚZ FANOUŠKŮ FCB A IG

ABSOLUTNÍ VÍTĚZ 

Similar articles