Rozlučky se svobodou stylově

17. dubna 2024
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Zapomeňte na obvyklá klišé a objevte nejkouzelnější místa pro loučení se svobodu a oslavu s přáteli. Představíme vám privátní místa, kde nebudete rušeni, boží ubytování s wellness, místa v centru měst i pár skvostů na Moravě.  


Rozlučka s wellness
 

TeePee&Spa 

Co takhle rozlučka se svobodou v glampingu jen pro 5 nejbližších přátel? Přijeďte za pravým indiánským zážitkem do TeePee v Pyskočelích. Uvnitř indiánského obydlí vás přivítá velkorysý prostor s postelemi, sprchou, toaletou, kuchyňkou a dokonce i stolem na hraní deskových her nebo klábosení u dobrého nápoje. Venku je pro vás připravený velký kruhový gril, a pokud se vám u něho nechce stát, můžete si objednat soukromého kuchaře, který se o hostinu postará. No a večerní zábava je jasná - v luxusních lázních se saunou i vířivkou ve finském sudu se bude relaxovat i povídat jedna báseň. 


Resort Mlýn Černovice

Tady vás čeká rozlučka ve velkém stylu. Vlastně si svůj styl můžete vybrat. Ať už se vám líbí rustikální, provence, námořnický, severský, zámecký, indie vintage styl nebo styl anglického venkova, v mlýně toto vše najdete. Co pokoj, to originál. Tady se vám bude božsky odpočívat a nemusíte se vůbec o nic starat. Přímo vedle Mlýna je skvělá restaurace, kde vaše chuťové pohárky zajásají. Wellness si užijete v krásné venkovní sauně nebo ve vířivce na hrázi rybníka. Pokud chcete zažít i něco aktivnějšího, můžete si tu půjčit horská kola nebo trekingové hole a vyrazit na průzkum. 


Wellness resort po.spolu 

Leží mezi brdskými lesy, kopci a ovocným sadem, pouhých 30 minut od hlavního města. Bude to pro vaši rozlučku to pravé místo, pokud si chcete užít společnosti nejbližších přátel, a procházky v přírodě. Užijete si tu saunování, vířivkování i degustování dobrého vína se someliérem. Pokud byste chtěli odpočívat i aktivně, v okolí je spousta pěkných výletních cílů. Vydejte se po stezce Svatojánskými proudy, které vedou hlubokým skalnatým údolím řeky Vltavy okolo Štěchovické nádrže. Určitě nezapomeňte na krásnou vyhlídku Máj!

 

Rozlučka ve městě
 

Mamma's Boutique Hotel 

Nechte se během rozlučky se svobodou rozmazlovat od hlavy až k patám. Už jste projeli všechna lázeňská města? V samém srdci Poděbrad, na kolonádě, najdete butikový hotel, kde se o vás postarají tak, že se vám nebude chtít odjet. Máte rozlučku je ve dvou? Vyberte si střešní apartmá Bella Vista, ke kterému patří rozlehlá terasa, nádherný výhled, infrasauna i vinotéka. Od snídaně až po večeři se nemusíte o nic starat, vše vám donesou přímo na pokoj, budete-li chtít. V místním mini wellness můžete načerpat energii ve finské sauně s himálajskou solí nebo si vybrat masáž.


Miss Sophie's Olomouc 

Ideální místo pro dámskou jízdu a rozlučku se svobodou! Zajděte si na kávu nebo domácí dezert do útulné kavárny Sophie’s Café v přízemí hotelu. Ráno si v klidu přispěte. Snídaně a brunch se tu podává až do 11 hodin. Na rána jsou v Sophie’s Café experti. O víkendech na ně chodí i samotní Olomoučáci. V teplých dnech si užívejte slunce na kouzelné zahrádce ve vnitrobloku. Všech osm pokojů vás nadchne svým velkorysým prostorem. Ubytovat se můžete v rodinném pokoji s vlastní verandou, nebo v podkroví, odkud můžete sledovat noční oblohu přímo z postele. A když vás lenošení na pokoji přestane bavit, vyrazte do historických uliček Olomouce. 


Pytloun Boutique Hotel Prague

Rozlučka v centru Prahy vůbec nemusí být klišé. O tom, že pražské hotely neslouží pouze zámožným cizincům a masám turistů vás lehce přesvědčí designový hotel Pytloun. Pytloun Sky Bar, který je na střeše tohoto butikového hotelu, je perfektním zázemím pro večerní oslavu a povídání s kamarády. Nejen že odtud budete mít výhled přímo na Václavské náměstí, ale také si neskutečně pochutnáte na cateringu ve formě tapas od místní restaurace. Připravte se na ty nejlepší koktejly i kvalitní whiskey. Hotel vám rád pomůže zajistit hudební doprovod od DJ

 

Rozlučka privátně
 

Manta Log Cabin

Chystáte se na rozlučku se svobodou pozvat celou partu? Objednejte si na to pořádnou chatu. V parádním dřevěném srubu jsou 3 pokoje pro celkem 10 lidíPřízemí srubu patří velké světnici, kde se propojuje kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem. Odtud pak můžete vyjít na prostornou terasu a užít si třeba večerní grilování. Srub se nachází na polosamotě, takže tu skutečně nebudete nikým rušení a ani vy se nemusíte bát, že byste rušili sousedy. Když už tu budete v blízkosti přírody, vyrazte do lesa na houby, borůvky nebo se projeďte na koních. Pro ty aktivnější je přímo u srubu připraven paddleboard a okolí je plné cyklostezek. Nudit se tu rozhodně nebudete.


Stodola Komárov

Výhledy na louky, les za humny a všude kolem klid a pohoda. Přesně to na vás čeká v nádherné stodole, kterou majitelé zrekonstruovali ve vesničce Komárov nedaleko Kladrub nad Labem. Bude ideální pro šest až osm hostů, kteří si chtějí užít společně rozlučku v klidném prostředí venkova. Určitě tu využijete venkovní kuchyň s krbem i malé privátní wellness se saunou a vířivkou. Chcete si loučení se svobodu užít trochu sportovně? Pokud holdujete cyklistice a rovinky patří k vašim oblíbeným terénům, tady budete ve svém živlu. Doporučujeme vyjížďky podél Labe, které mají své nezaměnitelné kouzlo.

 
Green Stone Lipno

Víkend strávený na Lipně je vždy dobrý nápad a o to lepší, když ho využijete pro příležitost nezapomenutelné rozlučky. Do apartmánů v Green Stone se vejde 4-8 osob. Pokud si vybere ten největší pro 8 osob, budete mít vlastní venkovní bazén, finskou saunu, vířivku a velkou terasu na opalování s výhledem na Lipno. Na Lipně se pak můžete vyřádit u vodních sportů. Co třeba závody na paddleboardech? Nebo si rovnou troufnete na plachtění?  

 

Rozlučka se skleničkou vínka
 

Boutique Hotel Škrobák 

Jedenáct hektarů vinic a k tomu cyklostezky jak víno. Už se tam vidíte spolu s nejlepšími kamarády? To se nedivíme. Díky své poloze na moravské vinné cyklostezce, je hotel ideální základnou pro objevování okolní krajiny. Takže cyklo rozlučka má zelenou. Je tu 12 pokojů pro celkem 20 osob, takže se nemusíte omezovat a rovnou můžete pozvat všechny, na kterých záleží. Přestože je hotel velmi luxusní, panuje tu přátelská atmosféra. Architektura se tu snoubí s vynikajícím jídlem, vínem a především srdečným přístupem. Den tu začíná krásným výhledem do vinic a končí epickým západem slunce. Máte se na co těšit. 


Vinný Sklep Tosca 

Majitelé slibují, že Tosca je místo, kde si lidé vytváří vzpomínky a nám nezbývá než souhlasit. Je to tedy i skvělé místo, kde uspořádat rozlučku ve velkém stylu. Domek vás ubytuje šest. V první patře se v soukromé ložnici pohodlně vyspí dva lidé. V podkroví jsou lůžka pro další čtyři hosty. Ve sklepě na vás bude čekat sbírka vybraných moravských vín. Dopřejte si degustaci se zkušeným someliérem. Vemte sklenku, vyjděte na zahradu a než se na grilu dodělají voňavé dobroty, můžete jen tak lelkovat na houpačce. Sklep se pronajímá celý, budete mít absolutní soukromí a ničím nerušenou zábavu. 


Prosecco Residence Marko 

Rozlučka na Moravě je pojem sama o sobě. A jestli milujete jízdu na kole a k tomu Prosecco, nemohli jste si vybrat lépe. Neodolatelná atmosféra italského Toskánska v kombinaci s moravskou pohostinností vás pohltí od prvního okamžiku, kdy do této prosekárny vkročíte. Místní nenáročné cyklostezky zvládnete i po vydatnějším sommeliérském večeru. V nové wellness zóně najdete vše, co uleví vašemu tělu a harmonizuje duši - bazén, dvě vířivky, čtyři sauny, Kneippův chodník a klidovou zónu. V restauraci vám šéfkuchař připraví speciality z těch nejlepších lokálních potravin.

Podobné články